Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Food 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ken je de Jennifer Aniston salade die viral ging op TikTok? Die heeft Jennifer dus nooit gegeten

We zijn bij NSMBL gek op alle recepten die celebrities delen. Denk aan de pizza toast van Hailey Bieber, de wodka pasta van Gigi Hadid en de Friends-salade van Jennifer Aniston… al is er met dat laatste recept iets geks aan de hand. Jennifer heeft laten weten dat ze die salade nog nooit gegeten heeft… whoops!

De salade van Jennifer Aniston (die ze nooit at)

De Friends-salade van Jennifer Aniston is een begrip op het internet. Het recept van deze populaire salade is al jaren op Pinterest te vinden, en ook op TikTok en Instagram zien we ‘m tegenwoordig weer regelmatig voorbij komen. De onderstaande Instagram-video is daar een goed voorbeeld van.

Deze heerlijke en gezonde salade bevat een mix van bulgur, komkommer, peterselie, munt, rode ui, kikkererwten, feta kaas en pistachenoten. Maar het zit dus zo – dit recept voor dé Jennifer Aniston salade, waarmee je 60 miljoen hits krijgt op TikTok, heeft Jennifer Aniston zelf dus nog nooit gegeten.

“I’m sorry, I feel like I’m disappointing everybody, but that’s not my salad,” vertelt Jennifer aan het tijdschrift Shape. “It looks delicious, but it’s not the salad that I had on Friends.” Ze laat dan ook weten dat ze nooit een salade zou eten met zo veel kikkererwten, omdat dat slecht zou zijn voor haar spijsvertering.

De salade die Jennifer Aniston wél at

Het is echter geen rumor dat Jennifer Aniston tijdens de opnames van Friends vaak dezelfde salade at. Aan Shape Magazine laat ze nu weten wat de ingrediënten van die salade wél zijn: veel sla, kip, eiwitten, een paar garbanzo bonen, bacon en een simpele vinaigrette. Ook lekker!

Meer inspiratie nodig voor een lekkere salade? De favoriete salade van Bella Hadid heeft slechts 9 ingrediënten en is héérlijk. Of ga voor de Green Goddess-salade, die ook viral ging op TikTok.

5x zomerse pastasalades die je tijdens deze warme dagen in elkaar kan flansen

Page Six

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.