Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 24 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Je kan het Kensington Palace afhuren voor je eigen royal wedding

Mocht je toevallig alvast aan het kijken zijn naar mooie trouwlocaties op Pinterest, stop dan maar met zoeken. We hebben namelijk de droomlocatie gevonden voor je toekomstige bruiloft: het Kensington Palace. Jep, je kan trouwen in het échte paleis.

Trouwen in het Kensington Palace

Na het zien van de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry wil zo ongeveer iedereen wel zo’n sprookjeshuwelijk. Gelukkig voor ons kan dat nu ook gewoon. Het is namelijk mogelijk om als een echte princes te trouwen in het Kensington Palace, het ~echte~ huis van royalty.

Het paleis, waar prins William en Kate Middleton wonen en waar prins Harry en de hertogin van Sussex hebben gewoond, is namelijk ook een trouwlocatie. Je hoeft niet eens een koninklijke titel te hebben om er te trouwen.

??

210k Likes, 581 Comments – Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: “??”

Een eigen royal wedding

Volgens de website van het paleis kan je je ceremonie houden in een van de appartementen als je honderdvijftig gasten of minder hebt. Als je gastenlijst groter is, kan je ook gaan voor the orangery in het Kensington Palace wat al helemaal mooi is. Hier passen zo’n duizend mensen in, al denken we dat de kans klein is dat je zoveel vrienden en familie uitnodigt. Maar hé, go big or go home.

De receptie met een diner kan je organiseren in een van de state apartments, die er al helemaal prachtig uitzien. De state apartments zijn namelijk de meest indrukwekkende ruimtes in het paleis. Hier passen zo’n driehonderd gasten in.

Niet het hele jaar door

De trouwlocatie van je dromen is helaas niet het hele jaar door beschikbaar, maar een paar dagen per jaar. Op de website staan geen prijzen vermeld, maar we hebben een indicatie voor je. Ga er even voor zitten want volgens E!News kost het afhuren van de locatie voor een dag dat in het weekend valt zo’n 18.000 pond. Dus dat.

Maar goed, dan trouw je ook wel als een echte royal. Er zijn trouwens ook andere koninklijke locaties die je per dag kan afhuren. Zo kan je ook trouwen in het Hampton Court Palace, Banquetting House en Kew Palace. Alle locaties worden wel ver van tevoren al geboekt. Je kan dus alvast je bruiloft voor over tien jaar gaan plannen.

Side note: Meghan Markle en prins Harry zullen waarschijnlijk niet komen op je feestje.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Meghan Markle staat áltijd achter Kate Middleton en dat heeft een reden

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.