Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 24 jan 2019

Fantastisch: Viktor & Rolf toveren memes om tot jurken

Welkom in 2019 waarin alles, maar dan ook alles draait om memes. Niet alleen kun je Instagram niet meer verlaten zonder er een stuk of honderd ter zijn tegengekomen, nu worden ze zelfs verwerkt in high-end fashion. Viktor & Rolf verwerkten memes in couture jurken en eerlijk is eerlijk, het ziet er geweldig uit.

Tijdens Paris Fashion Week debuteerde het duo de collectie voor lente 2019. We kunnen ons voorstellen dat de items uit de collectie voor flink wat verbaasde blikken hebben gezorgd, maar wij vinden ze fan-tas-tisch. Het is namelijk niet elke dag dat jurken met teksten als ‘GO FUCK YOURSELF’ en ‘I’M NOT SHY I JUST DON’T LIKE YOU’ de catwalk sieren.

viktor & rolf lente collectie memes
viktor & rolf lente collectie memes

De collectie van Victor & Rolf

De lente-collectie bestaat uit 34 jurken die stuk voor stuk iconische teksten. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat de collectie binnen no-time overal op Instagram verscheen met bijpassende captions als ‘mood‘  en ‘me‘.

viktor & rolf lente collectie memes
viktor & rolf lente collectie memes

Een jurk die er voor ons uitsprong, kwam uit een iets andere hoek. Waar de meeste jurken namelijk een ironisch tintje hadden, liep er ook een model rond in een jurk met een bekende quote van Frida Kahlo: ‘I am my own muse‘. Bekijk een selectie van de collectie hieronder. We zijn benieuwd of jij net zo fan bent als wij, of dat je memes en couture toch liever gescheiden van elkaar ziet.

viktor & rolf lente collectie memes    viktor & rolf lente collectie memes
viktor & rolf lente collectie memes viktor & rolf lente collectie memes
Reageer op artikel:
Fantastisch: Viktor & Rolf toveren memes om tot jurken
Sluiten