Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Emmy Awards 2022: dit zijn de beste Twitter-reacties op de awardshow

Het is je vast niet ontgaan dat de 74e editie van de Emmy Awards gisteravond plaatsvond. Heel Hollywood verzamelde zich in de hoop op zo’n prestigieuze award. Bij zo’n uitreiking hoort een show en daar waren de meningen over verdeeld. Op Twitter geeft iedereen z’n ongezouten mening en wij gaan helemaal stuk.

Gotta love people on Twitter. 

Emmy Awards 2022: dit zijn de grote winnaars

Twitter gaat los om de Emmy Awards van gisteravond

De Emmy’s waren wild, want na twee jaar gingen ze er weer voor tijdens de fysieke uitreiking. Grappen konden niet hard genoeg (zo ook over Leonardo’s voorkeur voor jonge vrouwen) en de winsten waren hartverwarmend.

Hannah Einbinder houdt haar ogen op Zendaya

Hacks-ster Hannah Einbinder komt op het eerste gezicht nogal ongemakkelijk over op het podium. Later gaf ze toe dat ze enkel met de uiteiking doorging omdat ze vanaf het podiun beter zicht had op Zendaya. En eerlijk is eerlijk, wij snappen haar wel – net als iedereen op het internet. Deze actie blijft niet onopgemerkt, want Twitter lacht net zo hard mee.

Leo moest toch echt aan de harde grappen geloven

Wat had hij ook verwacht? Na zijn recentelijke break-up was het officieel: Leonardo DiCaprio heeft een 25-regel. Dit houdt in dat wanneer zijn vriendin ouder dan 25 wordt, hij afstand van haar doet. En ja, daar moesten natuurlijk een paar grappen over gemaakt worden.

Zendaya pakt twee jaar op rij de Emmy voor Best Lead Actress In Drama Series

En op de één of andere manier zijn wij totaal niet verrast. Zendaya’s acteerwerk in Euphoria is namelijk ook van een ander level. In 2020 won de actrice al een Emmy voor haar rol als Rue in Euphoria en dit jaar doet ze dat gewoon weer. Dit maakt haar de eerste zwarte vrouw en de jongste actrice ooit die twee Emmy’s wint voor dezelfde rol. Een legendarisch moment, dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.