Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan compleet los op Twitter door de Netflix-film The Unforgivable

Het hoge woord is eruit: Nederland gaat opnieuw in lockdown en we moeten weer zoveel mogelijk thuisblijven. Dit is dus het perfecte moment om onze Netflix-aanbevelingen met je te delen. Naast de leukste kerstfilms staat Netflix namelijk ook vol met spannende actiefilms en fans gaan op dit moment compleet los op Twitter door de Netflix-film The Unforgivable.

Wij hebben de film dit weekend gezien en zijn helemaal obsessed.

The Unforgivable

We weten allemaal dat Netflix altijd met de beste Originals komt en het is ze opnieuw gelukt. The Unforgivable staat namelijk vanaf 10 december op Netflix en is op dit moment al een ontzettend grote hit. De film staat in Nederland op nummer twee in de Nederland Top 10 vandaag en ook in andere landen is de film ontzettend populair.

In de film volgen we Ruth Slater (gespeeld door Sandra Bullock) die wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hier zat ze omdat ze een straf moest uitzitten voor het vermoorden van een politieagent. Als ze terugkomt in de samenleving merkt ze al snel dat mensen weigeren om haar verleden te vergeven en wordt ze geconfronteerd met moeilijke situaties. Toch houdt ze vast aan één ding, en dat is het vinden van haar vervreemde jongere zusje die ze gedwongen moest achterlaten.

Netflix The Unforgivable
Netflix

Iedereen op Twitter zegt hetzelfde over de Netflix-film Tick Tick… Boom!

Twitter

Na het kijken van de eerste paar minuten van de film waren we gelijk hooked. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want elke film waarin actrices als Sandra Bullock en Liz Ingram spelen zijn automatisch goed. Dat zijn fans helemaal met ons eens, want op Twitter gaan ze compleet los over The Unforgivable.

Zo schrijft een fan: “I Just finished watching the Sandra Bullock movie called The Unforgivable on Netflix and..welp” en andere fans schrijven: “the unforgivable on netflix was such a good movie, i cried like a baby. my heart hurts and I know it’s just a movie 😭” en “the unforgivable on netflix had me in TEARS!!!!!! like rolling tears. why did i do this to myself this morning ?😭”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.