Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Love & Life 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Vaderdag komt eraan: 9x leuke en originele Vaderdagcadeaus op een rij

Op 20 juni zetten we alle vaders in het zonnetje: of het nu je vader, stiefvader, opa of andere belangrijke man in je leven is. Het is dan ook wel zo leuk om met een leuk cadeau te komen wat hij nog niet heeft, toch? Voor unieke en originele cadeaus voor Vaderdag zit je op het juiste adres.

We hebben negen toffe cadeaus voor je pa op een rij gezet.

Vaderdag 2021: negen originele cadeaus

De ene vader heeft alles al, de ander weet het maar niet. Extra moeilijk kan het daarom ook zijn om het juiste Vaderdagcadeau te vinden. Gelukkig hebben wij een paar goede cadeaus die je vader gegarandeerd leuk zal vinden, of hij nu een grote Netflix-fanaat of sportliefhebber is.

1. Comfortabele shorts

De zomer komt eraan, en dat betekent dat de zomerkleding weer uit de kast getrokken mag worden. Indien jouw vader nog geen fijne short heeft om in de tuin rond te lopen, is dit wellicht een leuk Vaderdagcadeau.

Relaxed shorts – BALR €120

BALR

2. Een goed boek

Is jouw vader een echte lezer maar mist ‘ie nog een écht goed boek? Dan raden we zeker ‘Arsène Lupin, Gentlemen Inbreker‘ aan van Maurice LeBlanc. Het boek is namelijk net zo goed als de steengoede Netflix-serie.

Arsène Lupin, Gentlemen Inbreker – Bol.com €19

Vaderdag
Bol.com

3. Armband

Het is natuurlijk wel zo leuk om je vader (of andere belangrijke man in je leven) iets te geven waaraan hij jou herinnert. Deze mooie armband van labradoriet past bij elke outfit en is een perfect Vaderdagcadeau.

Armband van labradoriet – De Bijenkorf €34,95

De Bijenkorf

4. Schort voor Vaderdag

De ene vader houdt van sport, de ander staat liever in de keuken. Voor een ware keukenprins is dan een leuk schort een cadeau dat nooit mis is.

Leren schort – Bol.com €39,95

Vaderdag
Bol.com

5. Baardverzorging

Net zoals vele vaders vindt jouw vader de verzorging van zijn baard vast ook ontzettend belangrijk. Hij zal deze set met baardverzorging dan ook enorm waarderen.

Baardverzorging – Murdock London €45

De Bijenkorf

6. Lekker luchtje

Wanneer je écht niet weet wat je je vader moet geven voor Vaderdag, kun je altijd nog de safe way kiezen. Luchtjes zijn altijd goed, toch?

Set van geurtjes – Viktor Rolf €79,95

Douglas

7. Horloge

We kunnen niet ontkennen dat het weten van de tijd (waar je ook bent) ontzettend handig en belangrijk is. Een vader zonder horloge bestaat dan ook bijna niet, maar een leuk Vaderdagcadeau is het zeker wel.

Leren horloge – Daniel Wellington €99,95

Horloge.nl

8. Koffietafelboek

Is jouw pa een echte autoliefhebber? Dan zal hij dit boek allesbehalve saai vinden.

The Porsche 911 Book – De Bijenkorf €100

Vaderdag
De Bijenkorf

9. Parfum van Louis Vuitton

Het nieuwste herenparfum ‘Imagination’ van Louis Vuitton is een heerlijke geur voor de zomer, perfect voor jouw vader.

Imagination – Louis Vuitton €225

Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.