Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag is de spin-off ‘XO, Kitty’ te zien op Netflix

Yay! Vandaag zijn we allemaal vrij in verband met Hemelvaart en je gaat ongetwijfeld iets leuks doen, maar mocht je nog heel even wat tijd moeten overbruggen ga dan snel naar Netflix, want de spin-off van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ genaamd ‘XO, Kitty’ staat nu live! In deze nieuwe serie volgen we het zusje van Lara-Jean, Kitty. De kleine matchmaker heeft ervoor gezorgd dat haar zus gelukkig is in de liefde (wel met wat hobbels) maar nu is ze zelf aan de beurt.

XO, Kitty nu op Netflix

Tijdens de familiereis naar Zuid-Korea ontmoet Kitty een hele leuke jongen, maar die afstand is wel heel erg groot. Daarom bedenkt ze een slim plan om dichter bij hem in de buurt te zijn.. ze schrijft zich in op een Koreaanse school.

Natuurlijk komt Kitty erachter dat de liefde niet allemaal zo mooi en romantisch is als ze dacht. Jenny Han, de schrijfster van de To All The Boys I’ve Love Before-boeken en films, heeft in samenwerking met Sasha Rotchild de serie XO, Kitty bedacht. Natuurlijk worden de personages door dezelfde bekende acteurs en actrices uit de eerdere films gespeeld. Kitty is zelf nu iets ouder en speelt niet meer het ‘kleine zusje’, ze is nu de heuse main character.

Noah Centineo speelt natuurlijk de love interest van Kitty’s zus Lara-Jean en de acteur kon het niet laten om lil sis te verrassen op de première.

Netflix gaat lekker

Soms heb je van die periodes dat je even niet zo veel te kijken hebt.. maar dat is nu niet het geval! We zijn ook helemaal weg van de nieuwe serie (ook een spin-off!) Queen Charlotte. Deze serie is ook nog eens razend populair en dat is natuurlijk ook omdat het volledig à la Brigderton is, zelfs in de wereld van Bridgerton. We zien verhalen uit de jeugd van Queen Charlotte, Violet Bridgerton én Lady Danbury. De jonge Danbury wordt gespeeld door Arsema Thomas, een prachtige actrice die de rol perfect vertolkt. Zo perfect.. dat je eigenlijk helemaal niet doorhebt dat de actrice helemaal niet Brits is. Onze collega’s van Beautify zochten het uit. What?

Billie Eilish en Jesse Rutherford zijn uit elkaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.