Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Vanessa Hudgens deelt haar lange wavy kapsel op Instagram en wij zijn verliefd

Hoewel er veel celebrities zijn met lang haar, heeft niemand ooit Kim Kardashian of zus Kylie Jenner overtroffen. XL-extensions zijn onderdeel van hun identiteit en of het nou vlechten tot aan de enkels zijn of bum-length waves, ze kunnen het hebben. Nu heeft ook Vanessa Hudgens de hulp van de extension-expert van de Kardashians ingeschakeld.

En dat resultaat mag er zijn.

Vanessa Hudgens heeft lang haar

De extension-expert, Violet Teriti, heeft inmiddels een klantenbestand vol A-listers. Zo zitten Jennifer Lopez, Hailey Bieber, de hele Kardashian-Jenner clan en nu ook Vanessa Hudgens in de stoel. In november rockte Vanessa nog een korte bob, die ze deelde met de caption, “Soooo she’s short now 🤷🏻‍♀️🤣🤘🏽 @mflyons did hair on Tick Tick Boom and we worked together on Second Act as well. When I wrapped on that she gave me a chop. And now that I wrapped on this, she gave me chop. Kind of a tradition now. Lol anyways. I love it.”

Nu kiest ze voor een compleet andere coupe, zoals dat gaat in Hollywood. Deze week introduceerde ze haar lange, wavy kapsel op het Instagram-account van Violet Teriti. En wij moeten zeggen: we dachten eerst dat het Kim Kardashian of Kylie Jenner was. De bum-length waves van Vanessa Hudgens doen ons direct denken aan het haar van een zeemeermin. Kortom: wij zijn groot fan. Violet schreef bij de post, “Long curly hair for this angel @vanessahudgens.”

Natuurlijke haartextuur

Om het nog maar niet te hebben over de sixpack waar we een glimp van krijgen in de Instagram-post. Het lange haar staat haar geweldig en de waves doen ons denken aan haar natuurlijke haartextuur, die ze eerder liet zien tijdens de lockdown. Wellicht is het daarom ook makkelijker te onderhouden voor haar. Kim en Kylie zullen trots zijn, die zien we gegarandeerd snel met een nieuw kapsel.

Vanessa Hudgens doet een boekje open over haar relatie met Zac Efron

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.