Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

VEJA en MARNI slaan de handen ineen voor dé sneakercollectie van dit najaar

VEJA is hot and happening, overal waar je kijkt zie je de minimalistische sneaker. En wij snappen wel waarom, want deze klassiek gaat lekker bij iedere outfit. Nu slaat het sneakermerk de handen ineen met MARNI voor een minder minimalistisch model en die zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Wij zijn verliefd.

VEJA x MARNI: twee iconische merken slaan de handen ineen

Vandaag lanceren VEJA en MARNI de tweede release van hun gezamenlijke collectie, met drie stijlen in nieuwe kleurstellingen. De bekende witte leren sneakers van VEJA, de V-10 en de high-top V-15 zijn voor deze samenwerking op schetsachtige wijze bedrukt met een kleurrijk motief – helemaal MARNI.

MARNI staat bekend om haar doordachte, maar speelse, aanpak en onconventionele kijk op mode. Vakmanschap en industrieel werk wordt gecombineerd doordat elk paar met de hand in elkaar is gezet. Hoe tof is dat? Daarnaast zijn zowel de rechterschoen als de linkerschoen uniek om zo het gevoel van originaliteit dat het ontwerp kenmerkt nog meer te benadrukken.

De collectie is vanaf volgende week te verkrijgen in de brandstores van VEJA en MARNI, maar is vanaf vandaag al online te shoppen – ook in de webshops van VEJA en MARNI.

Wij zetten de sneakers uit de collectie even voor je op een rij.

V-10 Leather Full Black – €225

Mijn favoriet uit de collectie: de full black sneakers. Door het design zijn ze onwijs speels, maar de minimalistische kleuren zorgen ervoor dat ze bij iedere outfit fijn combineren.

VEJA x MARNI

V-10 Leather Orchid Black – €225

Zin om all out te gaan? Dan zijn deze kleurrijke sneakers wat voor jou.

VEJA x MARNI

V-15 Leather Full Black – €270

Hoge sneakers maken hun comeback. Eerder bracht New Balance al een hoge variant van de populaire 550’s uit en nu kunnen we ook schitteren in high top VEJA’s. Voor 270 ekkies zijn jouw voeten én enkels warm deze winter. Wij zijn fan!

VEJA x MARNI

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.