Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Kermisattracties, slijmstations en dikke goodiebags: dit is hoe de verjaardag van Kylie Jenners kinderen eruit zag

Als Kylie Jenner een feestje viert, dan pakt ze groots uit. Vooral als het om haar kinderen gaat. Afgelopen weekend vierde ze de verjaardag van Stormi (6) en Aire (2), die één dag na elkaar jarig zijn.

En je begrijpt, dat feestje ziet er een stuk anders uit dan de verjaardagspartijtjes die wij van vroeger kennen. Toch is het heerlijk om de extravagante kinderfeestjes op de socials te volgen.

De verjaardag van Kylie Jenners kinderen

De jongste van de Kardashian-Jenner clan pakte groots uit om de verjaardag van haar kinderen te vieren. Ze organiseerde dit weekend een extravagant feest met carnavalsthema voor de 6-jarige dochter Stormi en de 2-jarige zoon Aire. Het is onduidelijk of Travis Scott aanwezig was op het verjaardagsfeestje van zijn kinderen of dat Kylie’s nieuwe vlam, Timothée Chalamet, er te vinden was.

Er was in ieder geval wel een leuke knipoog naar babydaddy Travis Scott. De gasten werden verwelkomd door een enorme blow-up die leek op Stormi’s hoofd, dat was geïnspireerd op de cover van het album Astroworld van haar vader Travis.

Verjaardag Kinderen Kylie Jenner
Instagram @kyliejenner

Als de gasten eenmaal, door de mond van Stormi, binnen waren gekomen, stond er een spektakel op ze te wachten. De ruimte binnen was ook voorzien van opblaaspoppen met het hoofd van Stormi. Daarnaast waren er verschillende kermisattracties voor de kinderen en ouders. Bovendien was de ruimte versierd met LED-verlichting en sterren op de muren en het plafond.

Verjaardag Kinderen Kylie Jenner
instagram @kimkardashian
Verjaardag Kinderen Kylie Jenner
instagram @kimkardashian

Er waren ook knutsel- en slijmstations, waar de kinderen van Khloé Kardashian en Tristian Thompson, True (5) en Tatum (1), van genoten, evenals de 8-jarige zoon Saint van Kim en Kanye West.

Wat betreft het eten, was er suikerspin in de vorm van bliksemschichten en wolken, en ook een station om toetjes te maken en verschillende andere tafels vol met allerlei lekkers. Na afloop kregen alle kinderen een goed gevulde goodiebag mee, vol items met het cijfer ‘6’ erop.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.