Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 23 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Zo groot is het vermogen van de castleden uit Bling Empire

Als je Bling Empire op Netflix nog niet hebt gekeken, mis je wat. De realityserie heeft een glam cast, die absurde vermogens bezitten en het breed laten hangen en natuurlijk een goede dosis drama. Christine Quinn uit Selling Sunset is er niks bij. Na alle rijkdom in de serie zijn we natuurlijk benieuwd hoeveel vermogen de castleden nou echt hebben.

Wij delen ieders vermogen, de onderlinge verschillen zijn aardig groot.

Hoeveel geld heeft cast van Bling Empire?

Toen de show op Netflix kwam, verscheen er een quote van Anna Shay aka The Queen of Hollywood, waarin ze vertelde niet goed te weten wat ze met het geld moest doen. Ze beschrijft dat ze haar fee voor de serie met een cheque kreeg en dat ze die in eerste instantie niet wilde verzilveren. Daarna kreeg ze problemen omdat ze de cheque maar niet verzilverde.

“It was so confusing when I got the checks. I didn’t know what to do with them,” vertelt ze aan Oprahmag. “I didn’t cash them, then I got in trouble for not cashing them. I have them in a savings account. I’d like to have a party some time. I don’t think the money belongs to me. I think it belongs to the crew that had to put up with me.” Ja, dan ben je wel erg rijk. Maar hoeveel geld hebben Anna en de rest van de cast precies? Wij vertellen het je.

Anna Shay – $600 miljoen

Anna heeft naar horen zeggen een vermogen van $600 miljoen dollar, dat maakt haar de rijkste uit de cast van Bling Empire. “Haar geld komt van wapens, haar vader verkoopt bommen en pistolen,” verklapte Kane in de show. In 2006 hebben Anna en haar broer het bedrijf van hun vader verkocht voor $1.3 miljard dollar.

Netflix

Kane Lim – $20 miljoen

Een van de grootste sterren uit Bling Empire en vriend van iedereen, is Kane Lim. Kane heeft veel geld verdiend met investeringen en verdiende zijn eerste miljoen toen hij twintig was. Nu heeft hij $20 miljoen én heel veel schoenen.

Netflix

Christine Alexandra Chiu en Dr. Gabriel Chiu – $80 miljoen

Christine, die zichzelf beschrijft als een ‘philanthropist, investor, and couture collector’ op Instagram, is al vijftien jaar getrouwd met plastisch chirurg Dr. Gabriel Chiu. Samen hebben ze een vermogen van $80 miljoen dollar.

bling empire cast vermogen
Netflix

Jamie Xie – $50 miljoen

Fashion blogger en influencer Jaime Xie is de dochter van miljardair Ken Xie. Zijn geld komt van cybersecurity-technologie uit Silicon Valley. Haar vader heeft naar horen zeggen $3,9 miljard dollar en Jamie is zelf $50 miljoen dollar waard.

bling empire cast vermogen
Netflix

Kevin Taejin Kreider – $10 miljoen

Hoewel Kevin de enige is die niet uit een rijke familie komt en zich afvraagt waar iedereen in Bling Empire zijn geld aan uitgeeft, is hij zelf ook niet arm. Het 33-jarige model heeft zelf een vermogen van $10 miljoen.

bling empire cast vermogen
Netflix

Kelly Mi Li – $5 miljoen

In de eerste aflevering vertelt Kelly dat ze eerder getrouwd was met een miljonair en dat ze ongeveer “$400k per maand” uitgaven. In 2015 werd haar man gearresteerd voor deelname aan grote fraude. Nadat ze van hem gescheiden was, is ze ondernemer geworden en heeft een eigen vermogen van $5 miljoen dollar opgebouwd.

Netflix

Cherie Chan en Jessey Lee – $200 miljoen

Voormalig zangeres Cherie onthult dat ze uit de muziekindustrie is gestapt omdat haar moeder het niet goedkeurde. Ze is erfgenaam van een “denim empire” en woont samen met haar vriend Jessey Lee. Ze hebben een vermogen van $200 miljoen dollar.

Netflix

Kim Lee – $10 miljoen dollar

Kim Lee startte als model voordat ze DJ werd. Als DJ tourt ze nu met grote namen en staat ze voor duizenden aan publiek. Ze heeft een geschat vermogen van $10 miljoen dollar.

bling empire cast vermogen
Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.