Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 16 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is het vermogen van Sarah Jessica Parker en onze mond valt open

Sarah Jessica Parker is al jaren in the game. Zo kondigde ze nog eerder deze week aan dat er een reboot komt van Sex And The City. Haar rol als Carrie Bradshaw werd een grote hit in de nineties en daarna sleepte ze de ene filmrol na de andere binnen. We kunnen wel zeggen dat de actrice zeker veel heeft geld verdient de afgelopen jaren. Haar vermogen is daarom ook erg indrukwekkend.

Omdat je natuurlijk exact wil weten hoeveel SJP bij elkaar heeft gespaard, hebben we een klein overzicht van haar vermogen gemaakt.

Hoe Sarah Jessica Parker aan haar flinke vermogen komt

Met een knallende entertainment carrière vanaf 1998 heeft ze along the way een hoop geld verdiend. Voordat je achterover valt van het bedrag, moet je een paar dingen weten over Sarah Jessica Parker. Voordat ze de actrice was die ze vandaag de dag is, heeft ze als klein meisje flink wat klussen gedaan. Zo speelde ze ooit in musical Annie en de film Footloose uit de jaren tachtig.

Sex And The City

Sex and the City was zes seizoenen in de lucht, en Sarah Jessica Parker heeft daar veel $$$ mee gemaakt. Celebrity Net Worth meldt dat ze de eerste drie seizoenen ongeveer $50 miljoen dollar verdiende. Voor het vierde seizoen liep het bedrag op naar $3,2 miljoen dollar per aflevering. Dit betekent dat ze in de loop van de 46 afleveringen in seizoenen vier tot zes $147(!) miljoen dollar mee naar huis nam.

Naast de series, zijn er natuurlijk ook twee films uitgekomen. Celebrity Net Worth meldt dat Sarah Jessica Parker $15 miljoen dollar kreeg voor de eerste Sex and the City- film en erin slaagde om $20 miljoen dollar te verdienen aan de tweede film.

Parfums en collabs

Ik hoor je denken: dat tikt al aardig aan. Niet is minder waar, want daarnaast heeft de actrice ook nog haar eigen parfum gelanceerd. Volgens Forbes verdiende SJP in 2012 $15 miljoen, en niet alleen met SATC, maar ook met de verkoop van haar parfums. Haar eigen parfum is al een enorm inkomen voor haar in het algemeen en ze verdiende alleen al in 2010 $18 miljoen dollar. Dus ja, het persoonlijke merk van SJP is veel waard.

Het vermogen van Sarah Jessica Parker

Dus, wat is haar totale vermogen? Volgens Celebrity Net Worth heeft Sarah Jessica Parker het vermogen van $150 miljoen dollar. En psst, als dat laag lijkt, komt dat waarschijnlijk omdat SJP veel belasting moet betalen. We kunnen wel zeggen dat ze niks te klagen heeft, vooral met al haar herenhuizen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.