Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 28 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Verwenmomentje voor jezelf inplannen? Dat doe je op deze plekken het beste

Het leven kan soms zo chaotisch zijn, daarom is het belangrijk dat je af en toe een momentje voor jezelf neemt. Hoe je dit doet, is natuurlijk per persoon verschillend. Ga jij heel erg goed op een slopende sportsessie? Kijk jij graag een goede film? Kan allemaal. Onze favoriete manier om te ontspannen is toch wel een wellness treatment. Maakt niet uit wat, als je er maar ontspannen uitkomt.

Wij zetten onze favoriete plekken op een rijtje

BLOY Institute

Als jij wil ontspannen terwijl er ook nog eens aan je huid gewerkt wordt; dan moet je bij BLOY in Amsterdam-Zuid zijn. Hier hier je heerlijk op een verwarmde stoel en kan je kiezen uit allerlei huidverbeterende behandelingen. The Signature Facial by LABAREAU is een echte aanrader, hier wordt je huid helemaal gereinigd, krijg je een heerlijk masker op en worden er ook nog een aantal serums op je huid gesmeert. Je gaat sowieso weg met een glowy skin – we kunnen niet garanderen dat je niet in slaap valt.

Fort Beemster

Eén van de mooiste spa’s van Nederland, ook door de bijzondere ligging. Leuk: het is ook een van de meest duurzame spa’s van Nederland. Dit resort ligt in de Beemster, vlakbij Amsterdam. Ook geven ze Wim Hof workshops en kan je genoeg behandelingen kiezen om te ontspannen.

Renessence spa

Een mooie spa midden het business-hart van Amsterdam: de Zuidas. Hier kan je bijvoorbeeld jezelf onderdompelen in cryotherapie, ijsbaden, infraroodsauna’s en nog veel meer.

Skins Institute spa

In de luxe Spa in 5-sterren Hotel De L’Europe in Amsterdam werken de best opgeleide schoonheidsspecialistes en masseurs om jou een zo onstpannen mogelijke ervaring te bieden. Denk aan een deep tissue massage of een peeling voor ‘t gezicht, zo ontspan je maar komt je er ook helemaal opgeknapt uit.

Deze glow stick van Chanel zorgt voor de meest natuurlijke highlighter ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.