Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 23 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Is dit de reden dat Kylie Jenner een leeuwenkop naar de Schiaparelli-show draagt?

Kylie Jenner verscheen vanochtend in een wel héél opvallende en spectaculaire jurk bij de show van Schiaparelli tijdens Paris Couture Week. Een look die je misschien niet zo snel van haar zou verwachten.. het lijkt wel geïnspireerd op een look van Disney. Ja, kijk maar snel verder.

The Beauty and the Beast.

Shockerende jurk voor Kylie Jenner

De Kardashians worden door velen gezien als de toonzetters voor het modebeeld van het moment. In welke kleding, accessoires of schoenen ze ook gespot worden, er volgt vrijwel altijd een run op het betreffende merk. Vandaag bezocht Kylie Jenner de show van couture-merk Schiaparelli tijdens Paris Fashion Week  in een jurk met levensechte leeuwenkop.

Hint naar -nét onthulde – naam van zoontje

Waar Kylie afgelopen weekend nog de headlines haalde door het onthullen van de naam van haar 11 maanden oude zoontje, weet ze ons een paar dagen later opnieuw te verbluffen. Ze verscheen in full-look Schiaparelli als leeuwin bij de show van het merk tijdens Paris Couture Week. Niet geheel toevallig, de naam van haar zoontje betekent namelijk de leeuw van god.

Ahhh! Zou dat de reden van haar outfitkeuze zijn? Het lijkt er wel op.

Het hoogtepunt van Paris Couture Week

De Schiaparelli-show wordt voor veel modeliefhebbers als herhaaldelijk hoogtepunt gezien van Paris Couture Week en ook vandaag stelde het niet teleur. De collectie zat – zoals herkenbaar voor het modehuis – vol met surrealistische creaties met een flinke link tussen mode en kunst. Ook in de show paradeerde topmodellen zoals Naomi Campbell, Irina Shayk en Shalom Harlow in opvallende looks met dierenkoppen. Mocht je net zoals wij, even schrikken van hoe echt de dieren eruit zien, geen zorgen: de jurken zijn versierd met levens-echte ‘knuffels’.

Eindelijk weer rustig slapen: Kylie Jenner heeft de naam van haar zoon bekend gemaakt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.