Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Love uit You heeft een dubbelganger en de overeenkomsten zijn bijna eng

Celebrity-dubbelgangers zijn helemaal in op TikTok en wij snappen wel waarom. TikTok is de perfecte plek om typetjes na te doen en hoe grappig is het als je daadwerkelijk op een filmster lijkt? TikTokker Raegan Van Duyne lijkt sprekend op Victoria Pedretti uit de Netflix-serie You en heeft inmiddels duizenden fans.

OMG.

Dubbelgangers

Er komen dagelijks talloze video’s voorbij en soms lijkt degene in de video wel héél erg op iemand die we al kennen. Zo zijn er meiden die op Jennifer Aniston, Scarlett Johansson en Blake Lively lijken. Niet verkeerd, lijkt ons zo.

TikTokker Raegan van Duyne krijgt dagelijks miljoenen views door haar impressies van Love Quinn – gespeeld door Victoria Pedretti. En ja.. we snappen wel waarom. De gelijkenissen zijn bijna eng.

@raeganvanduyne

my sis said this was funny #StepandFlex #FFXmasSwitch #k18hairflip #fyp

♬ original sound – sweetkatarine

Gezichtsuitdrukkingen

Raegan is Amerikaanse en lijkt inderdaad heel erg op Victoria. In het dagelijks leven zou je de link misschien niet meteen leggen, maar de gezichtsuitdrukkingen die Raegan maakt doen het ‘m. Veel mensen zijn dan ook verbaasd over haar acteerskills en willen graag meer video’s zien.

Victoria Pedretti speelde bijna een heel ander personage in You

Reacties

Raegan heeft inmiddels veel fans erbij gekregen en ze laten dan ook geregeld commentaar achter : “It’s the top lip dramatically over the bottom lip, dead eyes, mouth quiver.” Een andere fan reageert het volgende: “The lip raise, the hair behind the ears, the saliva strings, droopy eyes… SPOT ON LMFAO.”

Ook vinden haar fans dat ze lijkt op Maddy Ziegler of Greta Thunberg.

You op Netflix

In seizoen 3 zien we hoe Joe en Love naar de stad Madre Linda verhuizen. Hier verwelkomen ze hun zoon Henry en proberen ze een ‘zo normaal mogelijk’ leven te leiden. We komen er al snel achter dat dit niet goed lukt. Joe raakt namelijk geobsedeerd met een nieuwe vrouw en Love wordt ontzettend jaloers. Love is zo mogelijk nóg gekker dan Joe en dit zorgt dan ook voor nare taferelen.

Gelukkig is seizoen 4 van You al bevestigd door Netflix! Joe is inmiddels gevlucht naar Parijs en helaas zien we Love niet meer terug door het dramatische einde van seizoen 3. Of wel.. je weet maar nooit.

Heb jij deze verborgen verwijzingen naar You in seizoen 2 van Emily in Paris gespot?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.