Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 10 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze virale jurk van H&M (voor minder dan 16 euro!) staat elk lichaamstype geweldig

Nu het nieuwe seizoen er weer aankomt zijn we net als veel andere vrouwen op zoek naar goede items voor in onze kast. Deze virale jurk van H&M (voor maar €15,99) is geschikt voor zowel winter als zomer en staat elk lichaamstype geweldig.

Wat wil je nog meer!

Virale jurk van H&M

Waar we vroeger urenlang door winkels moesten lopen om geweldige items tegen te komen, kan je tegenwoordig makkelijker dan ooit online shoppen. Niet alleen in de apps van bijvoorbeeld Zara of MANGO, maar ook door het platform TikTok. Gebruikers delen op dit platform namelijk maar al te graag hun gevonden parels en dat is meer dan fijn.

Zo zijn wij er door TikTok achtergekomen dat H&M op dit moment een jurk verkoopt (voor maar €15,99) die elk lichaamstype geweldig staat. De jurk waar we over praten heeft het artikelnummer 1210727001 en is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. De perfecte little black dress en een prachtige donkerbruine kleur. Een greep uit de reacties: “Love this dress”, “already have it, i got it as soon as i saw it, im in love” en “I have this in grey. Bought it online on a whim and can confirm, snatched!”

@sophienewingg

@H&M dress 🤎🫶🏼🤍 #hmdress #hmdresses

♬ Take me home – Sped up

@ilonasarchives

The ✨perfect✨ H&M dress #fyp #hmdress #hmhaul #tryon

♬ original sound – xxtristanxo

Herfst 2023

Naast deze jurk zijn er nog veel meer verschillende items die je aankomend seizoen aan je collectie wilt toevoegen. Zo worden dit dé modekleuren van dit najaar en de ‘kleuterketting’ is ook helemaal terug van weggeweest (en hier shop je de leukste varianten).

Naast kleding wordt er dit najaar ook veel gefocust op accessoires. Hierdoor kan je een simpele of eenvoudige outfit een flinke upgrade geven. We weten al precies welke trends we op het gebied van schoenen, jassen en tassen gaan zien in het najaar van 2023 en nu ben ook jij op de hoogte.

Welke items ga jij als eerste aan je kledingkast toevoegen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.