Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber reageert voor het eerst op virale TikTok-video van Selena Gomez

Nu eindelijk de rust terug gekeerd is tussen Selena Gomez en Hailey Bieber is het nu Justin Bieber die wat van zich laat horen. De 29-jarige zanger reageert namelijk voor het eerst op een virale TikTok-video van Selena Gomez.

Dit is de reactie waarop we al maanden wachten!

Reactie Justin Bieber

Pasgeleden plaatste Selena Gomez een TikTok die compleet viraal ging. Dit kwam door het feit dat Selena gebruikmaakte van een populair geluid van Sex and the City, waarin een man aan Samantha vertelt dat hij zijn vrouw gaat verlaten. Veel fans dachten dat dit een steek onder water was naar Justin Bieber en Hailey Bieber. Ze denken namelijk dat het stel, na 5 jaar, op 14 september zal gaan scheiden omdat Justin Bieber dan officieel een eigen ‘Green Card’ zal hebben voor Amerika.

Toch kwamen fans er al snel achter dat Selena gebruikmaakte van dit geluid om haar nieuwe single ‘Single Soon’ te promoten. Of de TikTok-video een dubbele betekenis heeft weten we dus niet, maar er kon in ieder geval wel iemand om lachen. Er gaat op dit moment een video van Justin Bieber viraal waarin de zanger wordt gevraagd of hij de TikTok-video van Selena heeft gezien. Hoewel hij niet in woorden een reactie geeft kan de zanger zijn lach niet verbergen. Zegt genoeg, toch?

@selenagomez

Single Soon this Friday!

♬ original sound – Selena Gomez

@anonymouslatinaa

🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻 #selenagomez #latinamami #mamacita #latina #mami #mexico #mexican #mexicana #italian #quebonita #mexicanheritage #selenator #selenators #selenagomezfan #rarebeauty #beauty #bonita #tueresperfecta #tueresbonita #selenamariegomez #selenaquintanilla #selenaquintanillaperez #siempre #selena #justinbieber #haileybieber #jailey #jelena #jelenaforever

♬ original sound – Selena Gomez

Wait, what?!? Fans denken dat Justin Bieber eigenlijk de vader is van de jongste zoon van Kourtney Kardashian

Selena Gomez en Hailey Bieber

Als je het drama tussen Selena Gomez en Hailey Bieber niet heb meegekregen dit jaar, dan heb je onder een steen geleefd. Het was namelijk hét drama waar heel het internet zich mee bezighield. Zo zou Hailey Bieber Selena Gomez volgens fans belachelijk hebben gemaakt, waardoor Selena-fans massaal naar de socials van Hailey gingen om haar ‘aan te vallen’.

Toch leek het drama na een tijdje eerder een gevecht tussen de fans van deze twee dames, want Hailey en Selena waren niet veel later samen op een foto te zien. Hiermee leken ze de strijdbijl voor eens en voor altijd te begraven, maar wij vragen ons af of de twee ooit vriendinnen zullen worden.

Waarom lijkt het alsof Hailey en Justin Bieber altijd voor een totaal andere gelegenheid gekleed zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.