Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 17 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Virgin River in één klap uitgekeken? Dan wil je deze 10 series ook zien

Het is pas een maand geleden sinds Netflix het derde seizoen van Virgin River online zette, toch waren we er in twee dagen al doorheen. En als je maar een beetje op ons lijkt, heb ook jij de tien afleveringen allang gezien. Wat ga je dan nu kijken? We raden je tien series aan die je leuk vindt als je van Virgin River houdt (terwijl je op seizoen 4 wacht).

Thank us later.

1. Outlander

Romantiek ten top als Claire Randall gedwongen met de Schotse Jamie Fraser moet trouwen. Een gepassioneerde relatie ontstaat in de serie die minstens zo vermakelijk is als Virgin River.

2. Jane the Virgin

Jane is een religieuze jonge Latina met grote dromen, haar leven neemt een onverwachte wending als ze plotseling zwanger raakt via kunstmatige inseminatie.

3. Sweet Magnolias

Drie vrouwen uit South Carolina, beste vrienden sinds de middelbare school, begeleiden elkaar door de complexiteit van romantiek, carrière en gezin.

4. Schitt’s Creek

Wanneer de rijke videotheekmagnaat Johnny Rose en zijn familie plotseling failliet gaan, worden ze gedwongen hun verwende leven achter te laten om hun leven vanuit de landelijke stadsgrenzen van hun enige overgebleven bezit op te bouwen: Schitt’s Creek. Vergelijkbaar met Virgin River en hysterisch grappig.

5. Spinning Out

Een hoopvolle Olympische kunstschaatsster worstelt om een ​​evenwicht te vinden tussen liefde, familie en fragiele mentale gezondheid terwijl haar droom om te winnen een duizelingwekkende greep krijgt.

Virgin River seizoen 4: alles wat we weten over de cast, het verhaal en de releasedatum

6. This Is Us

Een hartverwarmend en emotioneel verhaal over een unieke drieling, hun strijd en hun geweldige ouders.

7. Firefly Lane

Tully en Kate steunen elkaar in goede en slechte tijden met een onbreekbare band die hen van hun tienerjaren tot hun veertigste volgt.

8. Chesapeake Shores

Een jonge vrouw keert terug naar haar geboorteplaats om de falende herberg van haar zus te redden, waar ze herinneringen en gezichten uit haar verleden tegenkomt. Virgin River is er niks bij.

9. Hart of Dixie

Deze serie doet misschien wel het meest denken aan de dubbelganger van Virgin River. De snelpratende New Yorker en kersverse dokter Zoe Hart heeft het allemaal voor elkaar: nadat ze als beste van haar klas is afgestudeerd aan de medische school, zal ze in de voetsporen van haar vader treden en cardio-thoracaal chirurg worden. Maar wanneer haar droom in duigen valt, besluit Zoe een aanbod van een vreemdeling, Dr. Harley Wilkes, aan te nemen om met hem samen te werken in zijn kleine praktijk in Bluebell, Alabama.

10. Northern Rescue

Nadat zijn vrouw is overleden, neemt opsporings- en reddingscommandant John West zijn drie kinderen mee en verhuist hij van Boston naar zijn landelijke geboorteplaats Turtle Island Bay. De dood van hun moeder beïnvloedt elk van hun leven terwijl John en zijn kinderen hun verlies verwerken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.