Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 20 aug 2021
Leestijd: 5 minuten

Deze 12 celebrities hebben unieke kapsels laten knippen dit jaar

Op het gebied van inspiratie voor een nieuw kapsel, en vaak ook unieke kapsels, kunnen we altijd terecht bij onze favoriete celebrities. Zo gaf Kim Kardashian ons kortgeleden kriebels om een korte bob te laten knippen en wist Hailey Bieber ons over te halen om een bronde haarkleur te nemen. Inspiratie genoeg, als je het ons vraagt.

Hoewel we nog niet eens op de helft zijn, zijn er al wel genoeg celebrities die een unieke haircut hebben genomen dit jaar. We zetten onze favorieten op een rij.

Unieke kapsels van celebrities in 2021

Het jaar 2021 is hét jaar voor gloednieuwe en terugkomende beauty- en haartrends. Zo zien we onze favoriete celebrities regelmatig op the gram verschijnen met een nieuwe coupe. De ene keer is het een unieke kleur, de andere keer simpele blonde lokken. Hoe dan ook: een ware inspiratiebron voor onze coupe zijn toch echt onze favoriete celebrities.

Ondanks dat het nog maar april is, houdt dat velen niet tegen om regelmatig te swappen van kapsel. Zo zagen we Kylie Jenner al een paar keer van coupe verwisselen dit jaar, en we klagen niet. We hebben voor een flinke dosis haarinspiratie de mooiste en meest unieke kapsels verzameld die celebrities dit jaar hebben genomen.

1. Doja Cat haar roze kapsel

Nu verschijnt Doja Cat regelmatig op rode lopers en Instagram met een unieke coupe, maar deze brak zeker het internet. Vlak na de lancering van de videoclip van haar lied ‘Best Friend’ plaatste ze een iconische foto op haar Instagram account met een pastelroze coupe. Het pittige kapsel is alles wat we willen dragen aankomend lenteseizoen.

2. Kylie’s korte bob

De bob is terug van weggeweest, en als er iemand niet achterloopt op de (haar)trends, dan is het Kylie Jenner wel. Ze postte een Instagram foto met een korte bob waar we allemaal verliefd op werden.

3. Lana Condor en haar pastelroze lokken

Dat de kleur pastelroze on trend is dit seizoen, moge duidelijk zijn. Lana Condor rockte eind februari haar pastelroze lokken op the gram, maar verruilde deze al snel weer met haar vertrouwde zwarte coupe.

4. De blauwe coupe van Hilary Duff

Wij zijn verliefd op dit felblauwe kapsel van Hilary Duff die ze in februari nam, terwijl ze nog hoogzwanger was. Ondertussen is ze bevallen, en is ze (helaas) ook weer semi teruggegaan naar haar blonde kapsel. Hoe dan ook, de blauwe lokken geven ons weer verse inspiratie voor aankomend seizoen.

5. Strawberry blonde Gigi

Één ding is zeker: het internet brak los toen Gigi Hadid een foto plaatste met haar strawberry blonde lokken. De subtiele haarkleur is perfect voor wanneer je geen fel kleurtje durft te nemen, maar wel toe bent aan iets anders.

6. Kim’s bronde kapsel

Dat Kim Kardashian niet vies is van zo nu en dan een compleet ander kapsel, snappen we volkomen. Zo vond ze het in begin 2021 alweer tijd voor een change of hair. Ze brak haar stilte op Instagram met een foto waarop we haar nieuwe bronde haarkleur konden zien.

7. Demi’s roze en unieke pixie cut

We zijn verliefd op deze vrolijke en opvallende pixie cut van Demi Lovato. De donkere roots maken het een net wat unieker kapsel dan normaal. Wij zijn fan.

8. De honingblonde bouffant van Zendaya

Oké, het was het voor een fotoshoot, maar de honingblonde bouffant van Zendaya valt niet te missen in het rijtje van unieke kapsels. Ze verscheen voor een fotoshoot voor W Magazine op de foto met een prachtige blonde coupe.

9. Bella’s chunky highlights

We waren nog maar drie dagen in 2021, tot Bella Hadid de iconische foto met haar kleurrijke chunky highlights plaatste. A moment we never forget, als je het ons vraagt.

10. Halsey’s vuurrode lokken

Felle kleuren als roze, blauw en rood zijn hot and happening aankomend jaar. Dit hoefde je Halsey echter niet te vertellen, ze rockt elke haarkleur die ze draagt, welke haartrend op dat moment ook in is. Ook deze vuurrode coupe staat haar prachtig.

11. Hailey Bieber haar bronde lokken

Geen blond, geen bruin, maar bronde. De haarkleur is al vanaf het moment dat Kim Kardashian en Hailey Bieber hun lokken op the gram plaatsten razend populair, en we klagen niet. Deze haarkleur gaan we gegarandeerd vaker zien dit jaar.

12. Blonde Billie Eilish

De Billie Eilish met groene roots uit 2020 was verleden tijd toen ze eind maart ons verraste met haar blonde lokken. Ze brak een aantal Instagram-records en blies ons allemaal omver met haar nieuwe coupe. Even wennen was het zeker, maar we zijn smoorverliefd op het kapsel. Durf jij het aan deze lichte kleur te nemen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.