Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 sep 2021
Leestijd: 4 minuten

VMA’s 2021: de meest awkward momenten op een rij

Gisteren was het tijd voor de MTV Video Music Awards (VMA’s) 2021 in New York City. Gelukkig was er weer ruimte voor een fysieke rode loper en had het alle elementen van een awardshow. Zo waren er geweldige rode loper-looks, was er ruimte voor intieme celebrities die voor het eerst op de rode loper verschenen (hallo Kourtney en Travis) en waren er ook héél veel awkward momenten.

We zetten ze allemaal op een rij. Cringe.

1. Madonna’s openingsspeech

Madonna verraste iedereen met haar aanwezigheid bij de MTV VMA’s 2021 en het was nogal awkward. Ze maakte een vergelijking naar het verrassingsoptreden van Michael Jackson in 1994, dat werd niet goed opgevangen op social media. Daarnaast zag het moment dat ze haar jas weggooide er érg ongemakkelijk uit.

Twitter gaat compleet los over de billen van Madonna tijdens de VMA’s 2021 en dit is waarom

2. Billie Eilish’ reactie op Jennifer Lopez

Toen Jennifer Lopez het podium op kwam lopen om de award voor ‘Song Of The Year’ aan Olivia Rodrigo uit te reiken, werd de camera gericht op Billie Eilish en haar broer Finneas. Zij leek niet bepaald blij om J.Lo te zien.

3. Justin Bieber en zijn capuchon

Justin Bieber droeg een hoodie naar de VMA’s 2021 en hield de HELE avond zijn capuchon op. Fans stelden al snel vragen op social media, “Wait why is Justin Bieber wearing a hood?? Did he get a bad haircut or something?” een ander voegde toe, “Why is Justin Bieber covering his face with a hood during this whole performance… #VMAs”

vma's 2021 awkward momenten
Kevin Mazur/Getty Images Kevin Mazur/ Getty Images

4. Travis Scott vergeet Kylie Jenner

Travis Scott won de award voor ‘Best Hip-Hop Video’ en gaf natuurlijk een speech. Daarin gaf hij een shout-out naar Stormi, zijn moeder, God en “all the amazing fans out there.” Hij vergat alleen zijn zwangere vriendin Kylie Jenner…..

ANGELA WEISS / AFP

5. Justin Bieber en zijn speech

Niet alleen zijn capuchon werd een veelbesproken onderwerp op Twitter, ook zijn speech was onderwerp van gesprek. Hij hield een nogal ongemakkelijke speech op het podium van de VMA’s 2021.

6. Tinashe en Jack Harlow

Zangeres Tinashe interviewde Jack Harlow op de rode loper en fans merkten hun geflirt op.

7. Olivia Rodrigo en Camila Cabello in matching jurken

Als er iets is dat je niet wilt, is het wel een matching jurk dragen tijdens de VMA’s. Toch overkwam het Olivia Rodrigo en Camila Cabello. De roze/rode combinatie met strapless detail lijkt erg veel op elkaar, toch zagen ze er allebei geweldig uit.

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP

8. Machine Gun Kelly en Conor McGregor

Dan was er nog de ruzie tussen Machine Gun Kelly en Conor McGregor. Volgens TMZ vroeg Conor McGregor een foto aan Machine Gun Kelly en weigerde hij dat.

EPA/JASON SZENES

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.