Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Op deze manier kun je het Met Gala 2021 live vanuit Nederland bekijken

Het grootste en meest prestigieuze modefeest van het jaar vindt vanavond weer plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York. Nadat het Met Gala vorig jaar een editie moest overslaan door het coronavirus, kunnen we dit jaar alle glitter en glamour van de genodigde gasten op de rode loper bewonderen. We vertellen je precies hoe en waar je alle looks van het Met Gala vanuit Nederland kunt bekijken.

Goed nieuws: het is heel makkelijk.

Met Gala 2021 in Nederland bekijken

Dit jaar vindt het Met Gala niet op de eerste maandag in mei, maar op de tweede maandag in september plaats. En natuurlijk is er traditiegetrouw een thema waar de genodigde gasten zich aan moeten houden. Dit keer is het thema gebaseerd twee tentoonstellingen die tijdens het gala in het museum te zien zijn, genaamd In America: A Lexicon of Fashion en In America: An Anthology of Fashion. Dat betekent dat de dresscode voor het prestigieuze modefeest dit jaar Amerikaanse mode is.

Dua Lipa is niet aanwezig bij het Met Gala 2021 om déze reden

Hoogstwaarschijnlijk betekent dat niet dat we cowboylaarzen, jeans en dad sneakers gaan zien maar worden de meest uitgesproken looks wel in een Amerikaans jasje gegoten. En er is goed nieuws: want dit jaar kun je het modefeest voor het eerst volgen via een exclusieve livestream van de Amerikaanse Vogue. Hoewel Editor-in-Chief Anna Wintour het feest zelf nog achter gesloten deuren houdt (video’s of selfies zijn verboden), volg je het gala vanavond wel gewoon vanaf je bank. Hoe je dat doet? Wij vertellen het je.

Livestream

Het event begint in New York City om 17:30 uur, dat betekent dat het hier in Nederland rond 23:30 uur te zien is. Hoe je het bekijkt? Het is heel simpel, je hoeft alleen op de link van de Amerikaanse Vogue te klikken en je kunt het hele mode-evenement online volgen vanaf de bank.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.