Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Love & Life 16 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Met deze vijf goede voornemens geef jij jouw relatie een flinke boost

We zitten al twee weken in het nieuwe jaar, maar wat ons betreft kan jij het hele jaar nog doorgaan met schroeven aan jouw (nieuwsjaars)voornemens. Had je jouw relatie nog niet in dat rijtje staan? Dat is eigenlijk een hele belangrijke.

Investeren kan je leren – vandaar dat we jou 5 voornemens voorschotelen die je kunnen helpen om je relatie te boosten.

Wees open, maar hou het spannend

Of je nou al heel lang in een relatie zit, of net nieuw bent in de relatie-scene: investeren in jouw partner is en blijft een must. En dat doe je samen, dus neem elkaar mee in ideeën en fantasieën. Uiteraard is het belangrijk om zo veel mogelijk bespreekbaar te maken, maar het is natuurlijk ook leuk om af en toe verrast te worden. Kijk of je daarin een balans kan vinden.

1. Originele dates

Voor de zoveelste keer samen een serie kijken op de bank? Nee thanks, daar doen we in 2024 niet meer aan. ABC-daten houdt jou en je partner sowieso van de bank. Misschien is deze term nieuw voor jou, maar leuk ga je ‘m zeker vinden! Enne.. niks mis met een avondje op de bank hoor.

2. Volg samen de datingtrends

Ook dit jaar hebben we weer gekeken naar de datingtrends. Want er zit per tijdperk nogal een verschil in hoe we met de liefde omgaan. Al met al kunnen we zeggen dat communicatie nog nooit zo belangrijk is geweest. En vaarwel zeggen tegen ghosten en hard to get doen vinden we ook niet zo erg…

3. Stap samen uit de comfortzone

Probeer nieuwe dingen samen die je  eerder niet zo snel zou doen. Dan hebben we het niet eens zo zeer over samen parachutespringen of bungeejumpen, maar hoe ga je bijvoorbeeld in de slaapkamer nieuwe uitdagingen aan? Maak het bespreekbaar en probeer het rustig aan te doen.

4. Ontdek de love language van jouw partner

2024 is het jaar van de communicatie, als dat niet al duidelijk was. En laat dat nou vooral van menig man niet de sterkste eigenschap zijn. Ontdek hoe de ander zijn of haar liefde aan jou toont en ga daar in mee. Immers geldt: woorden zijn dwergen, daden zijn bergen!

5. Leer elkaar opnieuw kennen

Misschien denk je elkaar door en door te kennen als je al lang samen bent.. maar is dat nou echt zo? Maak er een spel van door elkaar te vragen wat je nog zou willen weten. Bijvoorbeeld wat de ander vroeger wilde worden, aan welke plek ze goede herinneringen hebben of wat ze nog zouden willen leren. Er zijn ook spellen te koop met vragenkaartjes om elkaar beter te leren kennen. Heb je (nog) geen lover? Is ook leuk om met vrienden te spelen!

Je relatie een boost geven? Met deze diepgaande vragen leer je je partner nog beter kennen

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.