Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is weer zover: Leonardo DiCaprio is gespot deze 22-jarige vriendin van Gigi Hadid

Denk je aan Leonardo DiCaprio, dan denk je aan jonge vriendinnen. Dat de beste man ook acteur is, zou je bijna vergeten, na al zijn optredens als casanova bij jonge modellen. Ook deze week is het weer raak, want Leo is gespot met een 22-jarige vriendin van Gigi Hadid.

Het lijkt wel alsof de acteur iedere week een ander liefje heeft.

Leonardo DiCaprio gespot met deze 22-jarige vriendin van Gigi Hadid

Waar het Leonardo eerst nog te doen was om Gigi zelf, blijkt hij nu zijn pijlen een van haar vriendinnen te richten. Dit weekend werd Leonardo wederom gespot op een boot aan de kust van Ibiza, met niemand minder dan model Meghan Roche. Deze 22-jarige dame is een vriendin van Gigi Hadid en heeft met bijna ieder groot modehuis samengewerkt.

Op deze foto’s van TMZ is te zien hoe Leo en Meghan samen uit dezelfde SUV stapten toen ze zaterdag aan boord gingen. En het lijkt erop dat ze met z’n tweetjes de nacht doorbrachten. er zijn foto’s van de volgende dag (zondag) waarop ze in een compleet andere outfit te zien is. Leo was vooral zonder shirt te zien. Zoals hij tijdens zijn hele trip door Europa al zonder shirt te zien is.

Leo’s liefde van vorige week

Het lijkt erop dat Leo vaker van vriendin wisselt, dan van paar schoenen. Vorige week was de 48-jarige acteur namelijk nog all over model Neelam Gill, die twintig jaar jonger is. Opvallend was dat Leo’s moeder, Irmelin Indenbirken, ook onderdeel uitmaakte van het gezelschap. Op de foto’s van Page Six is te zien dat de acteur het 5-sterren hotel de Chiltern Firehouse in Londen verliet. Tijdens Coachella werd Leonardo nog gespot met model (wederom, ja) Irina Shayk, maar van deze ontmoeting is niets gekomen.

We zien wel een gemeenschappelijke deler tussen alle lovers van Leo: ze zijn jong, bloedmooi en werken bijna allemaal als model. Hij heeft duidelijk een type.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.