Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

De hele wereld is bezig met de vrouw die in paniek raakte door haar medepassagier, complottheorieën gaan los

Heel TikTok staat vol met het bizarre verhaal van een Amerikaanse vrouw die in een vliegtuig stapte en een man ervan beschuldigde niet ‘echt’ te zijn. En dan bedoelen we niet een oppervlakkige realness, maar écht echt. Zoals in ‘niet menselijk’. In de eerste TikTok-video van dit incident zie je een vrouw in paniek door het gangpad van het vliegtuig lopen en te roepen dat ze eruit wil door haar medepassagier.

Het internet spreekt van een shapeshifter.

Amerikaanse vrouw wordt gek in vliegtuig

De vrouw was volgens de verhalen tegen de man aan het praten, maar deze man reageerde niet. Niks. Na verloop van tijd werd de vrouw gefrustreerd en dacht ze rare dingen te zien bij de man. Hij leek te knipogen, maar dan verticaal. Ook zou zijn tong gespleten zijn – net zoals een reptiel of slang in dit geval. De vrouw raakte in paniek en riep door het hele vliegtuig: “I am telling you right now, that motherf*cker back there is not real. And you can sit on this plane, and you can f*cking die with them or not. I’m not going to.”

Dit zorgde natuurlijk voor veel reacties, want wat kan dit geweest zijn?

@dailymail

Distressed woman DEMANDS to leave plane #fyp #viral #americanairlines #meltdown #plane #distress

♬ original sound – Daily Mail

Complottheorie

Nou, het is heel erg onwaarschijnlijk dat er iets raars in het vliegtuig zat, maar de vrouw dacht dat haar dagen geteld waren en dat iedereen dood zou gaan dus vandaar haar paniek. Het internet is verzeild geraakt in een complottheorie (natuurlijk!) en denkt aan een alien of reptilian shapeshifter, dus een reptiel die van gedaante kan verwisselen. Zo’n creature is bedacht door schrijver Robert E. Howard in 1929 en komt ook voor in films zoals Secret Invasion. Het is maar wat je wil geloven. TikTok staat vol met theorieën, dus als je los wil gaan moet je dat lekker doen.

Een vrouw die in het vliegtuig zat heeft nu haar verhaal gedaan en het zou niet om een rare shapeshifter gaan, maar om een vrouw die dacht dat een afro-amerikaanse man haar AirPods had gestolen. Maar anderen vertellen juist dat háár verhaal niet klopt. Pfffff..

@beverlysmiller

Why would she start screaming hes not real thou! She seen something! Something bad enough to mane ber stop a whole airplane while it was just starting get on terminal. What do yall think?? #crazyladyonplane #womanonplane #stoptheplane #womanflipsoutonplane

♬ original sound –

Nu zijn er geen hoeken gefilmd waarop te zien is waar de vrouw het over had, dus we weten eigenlijk nog niet wat er gebeurd is. Anderen zeggen weer dat de vrouw niet helemaal goed was en dat ze gedronken had.. tjsa.

Nou, dan ben je in elk geval weer een beetje op de hoogte van dit hele verhaal. Wij zijn heel erg benieuwd wat ze WEL zag.

Rianne (32): ‘Mijn man vertelde me na een huwelijk van 4 jaar dat hij op mannen valt’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.