Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Food 24 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Alexis Ren op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Instagram model Alexis Ren.

Alexis ren is niet meer weg te denken van Instagram. Deze populaire influencer werd een aantal jaar geleden bekend door de romantische, perfecte video’s en foto’s die ze plaatste met haar toenmalige vriend Jay Alvarrez. Deze relatie strandde, maar Alexis zette haar carrière als influencer door.

Dit eet Alexis Ren op een dag

Op haar Instagram feed deelt Alexis eigenlijk nooit met haar 16,6 miljoen (!) volgers wat ze op een dag eet. Gelukkig sprak ze wél met onder andere Women’s Health hierover. Tijd om in haar food diary te duiken.

Ontbijt

Om de dag te beginnen, heeft Alexis koffie nodig. Snappen we hélemaal, Alexis. Ook eet ze vaak een stuk fruit voor haar ochtend workout, omdat ze er niet van houdt om op een lege maag te trainen. Na het trainen drinkt ze een proteïne shake met vanillesmaak.

Alexis Ren heeft een nieuwe vriend maar ze houdt hem liever ‘verborgen’ om déze reden

Lunch

De lunch is haar eerste échte maaltijd van de dag. Hiervoor pakt ze uit, vertelt ze. Een van haar favoriete lunches is een boerenkoolsalade. Hiervoor snijdt ze boerenkool klein, en voegt ze ui en garbanzo bonen toe (vergelijkbaar met kikkererwten). Vervolgens voegt ze een avocado, olijfolie, limoen en een dressing toe aan haar groene salade. Ze eet de salade vervolgens met een broodje on the side.

Avondeten

Voor haar diner maakt Alexis Ren haar eigen bloemkoolrijst. Daarbij eet ze ui, voedingsgist, kokosnoot-aminos en een lekkere cashewsaus. Dit is haar enige warme maaltijd van de dag – Alexis liet aan Women’s Health weten dat ze zich energieker voelt als ze (koude) salades en smoothies eet.

En het was je misschien al opgevallen: Alexis eet voornamelijk veganistisch. Voor haar avondeten maakt ze soms echter wel een uitzondering. Soms zet ze namelijk vis op het menu, maar alleen als het gevangen is door een van haar Hawaiiaanse vrienden. Verser kan dus niet.

Food diary

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Alexis Ren? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerLady Gaga en Victoria Beckham.

Food diary: dit is wat Florence Pugh eet op een dag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.