Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 20 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Lady Gaga op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Lady Gaga.

Een paar jaar geleden blies Lady Gaga ons omver met haar acteerwerk in A Star Is Born. Onlangs draaide House Of Gucci in de bioscoop, en nu heeft Gaga alweer een nieuwe rol te pakken in het vervolg op Joker. Het moge duidelijk zijn: Lady Gaga is allang niet meer alleen zangeres te noemen, maar hoort ook thuis in het rijtje met bijzonder goede actrices.

Dit eet Lady Gaga op een dag

Wat eet Lady Gaga op een dag? Haar persoonlijke chef (ja, die heeft ze), Bo O’Connor, vertelt van welk eten de superster gelukkig wordt.

Ontbijt

Over het algemeen ontbijt Lady Gaga met eiwitten om haar dag goed te starten. Eieren, een hoop groenten, en soms Griekse yoghurt met verschillende soorten fruit en een gezonde granola, vertelt O’Connor.

Als Gaga sweet cravings heeft (want hebben we die niet allemaal?), dan kies ze ervoor om een gezonde versie van een cheat meal te maken. Denk aan wentelteefjes, maar dan met bruin brood in plaats van wit brood. Deze gezondere versie neemt de trek in zoetigheid weg, en dat werkt goed voor de zangeres.

Lunch

Wil je lunchen als Lady Gaga, zet dan een salade op het menu. “She definitely will always have a salad throughout the day, whether it’s for lunch or dinner,” vertelde O’Connor in een artikel op People. Dat betekent echter niet dat de zangeres alleen op een blaadje sla leeft: deze salades zijn goed vullend en zorgen ervoor dat Gaga genoeg energie heeft om de hele dag door de komen.

Diner

Lady Gaga’s Italiaanse roots zijn terug te zien in haar lievelingseten: pasta! Vaak kiest ze voor een glutenvrije of quinoa pasta, met een portie groenten en gegrilde garnalen als eiwitbron. Ons advies? Ga voor deze pasta’s met citroen, die passen perfect bij zomers weer.

Snacks

Als Lady Gaga on tour is, drinkt ze veel om gehydrateerd te blijven. Volgens O’Connor kiest ze vaak voor thee, vers kokoswater en verse groene sapjes gemaakt van spinazie, selderij, komkommer, peterselie en citroen.

Daarnaast is gaar go to snack volkoren pretzels. Een lekkere zoute snack dus, yummy! Ook pure chocolade of een snack met amandelboter staan op Gaga’s lijstje met favoriete snacks.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Lady Gaga? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie JennerLizzo en Victoria Beckham.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.