Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Hailey Bieber op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Hailey Bieber.

We deelden al eerder het pizza-toast recept van het topmodel (en daar zijn we obsessed mee), dus we kunnen niet wachten om te lezen wat Hailey Bieber verder dagelijks eet.

Dit eet Hailey Bieber op een dag

In het begin van de Covid-periode heeft Hailey twee maanden vegan gegeten, maar ze is erachter gekomen dat die levensstijl niets voor haar is. “I felt great and I had a lot of energy, but it was not for me. I don’t eat a strictly plant-based diet and I do still eat meat. I just don’t eat a lot of it. I’ve picked up more fish, greens, and lentils,” vertelt ze in een interview met Harper’s Bazaar.

Ontbijt

Op een normale dag ontbijt Hailey met eieren of havermout. Ze zorgt er altijd voor dat ze een bron van proteïne in haar ontbijt verwerkt. Dat zorg er namelijk voor dat je ‘s morgens voor een langere periode verzadigd bent. Ook een favoriet: een smoothie.

Deze 4 celebrities delen hun allerlekkerste recepten voor ontbijtsmoothies

Lunch

Hailey heeft niet één bepaalde lunch waar ze steeds op terugvalt, ze houdt van veel verschillende dingen. Zo laat ze aan ELLE weten dat ze gek is op salades, maar ook op vis en gegrilde groenten. Soms eet ze een sandwich, maar over het algemeen probeert ze minder gluten te eten. Staat er een Ceasar salade met boerenkool op het menu? Dan bestelt ze die zeker, maar dan zonder de croutons.

Diner

De diner-maaltijden van mevrouw Bieber zijn in grote lijn hetzelfde als haar lunch, al is ze ook fan van een groot bord pasta. Glutenvrije pasta, uiteraard. Ook staat er soms kip op het menu, waarschijnlijk omdat kip weer veel proteïnen bevat.

Snacks

Hailey weet een goede balans te houden tussen haar gezonde maaltijden en een cheat hier en daar. Ze heeft bij het kiezen van snacks dan ook maar één regel: ze eet waar ze het meest zin in heeft.

Als dat pannenkoeken zijn, dan eet ze pannenkoeken. Als ze een cheeseburger wilt, dan wordt het een cheeseburger. En heeft ze zin in frietjes? Kom dan maar door met die frietjes. Zo houdt ze een gezonde balans tussen gezond en wat ongezonder eten en dat vinden we he-le-maal top.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Hailey Bieber? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie Jenner en Victoria Beckham.

Food diary: dit eet Dua Lipa op een dag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.