Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 20 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit ‘pizza toast’-recept van topmodel Hailey Bieber wil je vandaag nog maken

Op TikTok worden de meeste lekkere recepten gedeeld. Zo weten we hoe we Oreo-sushi moeten maken en ging ook het custardtoast recept compleet viraal op het platform. Nu heeft niemand minder dan topmodel Hailey Bieber een van haar favoriete recepten gedeeld op TikTok en dat is ‘pizza toast’.

Wij zijn obsessed.

Hailey Bieber

Velen van jullie kennen Hailey Bieber vast als de vrouw van Justin Bieber, maar ze is nog zoveel meer. Hailey Bieber is sinds 2014 al actief als model in de modewereld en heeft samengewerkt met merken als Levi Jeans, Vogue, Moschino en loopt tijdens fashion week vaak voor verschillende merken. Daarnaast staat het 25-jarige model ook regelmatig op magazinecovers en houdt ze haar volgers op de hoogte via Instagram en YouTube.

Hailey Bieber heeft op YouTube haar eigen serie genaamd “WHO’S IN MY BATHROOM? with Hailey Rhode Bieber.” Wat veel van jullie waarschijnlijk niet weten is dat Hailey Bieber ook op TikTok te vinden is. Hailey plaatst al sinds 2020 af en toe een video op haar TikTok-account en het model heeft deze week een van haar favoriete recepten met ons gedeeld.

Penne én wodka: dit pastarecept van Gigi Hadid wil je maken

‘Pizza toast’

Het ‘pizza toast’-recept is perfect voor mensen die van pizza en burrata houden, aka iedereen. Op de vraag wat iemands favoriete comfortfood is zal je namelijk vaak het antwoord ‘pizza’ krijgen. Zo ook bij Hailey Bieber, want een van haar favoriete date night snacks is pizza. Als ze zelf aan de slag gaat, maakt ze graag ‘pizzatoast’ en op TikTok laat ze precies zien hoe ze dat doet.

Het recept is ontzettend makkelijk te maken en je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Met wat brood, kaas, tomaat en kruiden heb je in een mum van tijd zelf ‘pizzatoast’ op tafel staan.

Ingrediënten:
– gesneden (zuurdesem)brood
– boter
– truffelolie
– burrata
– tomaat in schijfjes
– olijfolie
– citroensap
– zout
– marinarasaus
– Parmezaanse kaas
– oregano
– pepervlokken

Aan de slag:
1. Smeer als eerst boter aan beide kanten van je sneetjes brood.

2. Verdeel een paar druppels truffelolie op het brood.

3. Rooster vervolgens de sneetjes brood in een pan of op een grill totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.

4. Beleg de geroosterde sneetjes brood met burrata.

5. Leg er een stuk tomaat op die je hebt laten marineren in olijfolie, citroensap en zout.

6. Warm marinara saus op in een pan.

7. Voeg naar eigen smaak nog een beetje truffelolie toe aan je toast.

8. Grill de toast in een voorverwarmde oven op 190 graden Celsius.

9. Strooi na enkele minuten wat geraspte Parmezaanse kaas op de toast en laat ze vervolgens nog even in de oven staan.

10. Haal de ‘Pizza toast’ uit de oven en bedek het met marinara saus en maakt het af met wat geraspte Parmezaanse kaas, oregano en pepervlokken.

@haileybieber

Had to share my quick easy Pizza Toast ✨✨

♬ GOOD VIBES – Ellen Once Again

Move over feta pasta: de ‘honeycomb pasta’ is dé TikTok-trend van nu

Reacties

Wij zijn niet de enigen die nu al compleet obsessed zijn met dit heerlijke recept. De video van Hailey Bieber verzamelt namelijk behoorlijk wat likes en reacties. Zo schrijft een fan: “that looks SO GOOOOOOD.” Andere fans schrijven: “that looks SO GOOOOOOD“, “I never thought I’d learn how to make pizza toast from THE Hailey Bieber but I’m here for it” en “damn that shit looks good GOOD.”

Wij gaan dit recept binnenkort zeker uitproberen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.