Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Pak je agenda – Er komt een Weekday in Utrecht en wij kunnen niet wachten

Hoewel we het al een tijdje zonder fysieke winkels doen, en het er ook naar uitziet dat we de komende tijd niet kunnen shoppen in store, hebben we wel héél leuk nieuws voor als dat wel weer mogelijk is. Weekday opent namelijk een zesde locatie in Nederland.

De nieuwe Weekday store zal in Hoog Catharijne in Utrecht worden gevestigd.

Nieuwe Weekday store in Utrecht

Een van onze favoriete winkels is Weekday. Je vindt er hippe streetstylewaardige kleding, waardoor het eigenlijk nooit lukt om met lege handen de winkel weer uit te lopen.

We hoeven het je vast niet te vertellen, maar Weekday valt sinds 2008 onder de H&M Group en heeft kleding voor zowel mannen als vrouwen. Het fantastisch merk heeft winkels in dertien landen, en heeft met Utrecht erbij straks zes vestigingen in Nederland.

Fashion lovers kunnen naast Den Haag, Groningen, Rotterdam, twee winkels in Amsterdam, straks ook in Utrecht hun hart ophalen. De zesde vestiging zal in Hoog Catharijne zijn.

Milieubewust

Bij Weekday scoor je naast fijne basics, ook hele uitgesproken keldingstukken. We love it. Da’s niet het enige, het merk is ook nog eens duurzaam. Sterker nog, Weekday heeft als doel om in 2025 alleen nog gebruik te maken van gerecycled verpakkingsmateriaal, en in 2030 is het plan om alleen nog maar gebruik te maken van gerecyclede of duurzaam geproduceerde materialen. Nóg ietsje verder, in 2040, hoopt het merk 100% klimaatpositief (meer broeikasgasemissies verminderen dan dat ze uitstoten) te zijn.

Misschien heb je het weleens gezien, alle zwemkleding van Weekday is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en ieder jaar is er een “limited edition” van 100% gerecyclede materialen. Kortom: bij Weekday shoppen is niet alleen leuk voor de aanvulling in je kledingkast, maar ook goed voor het milieu.

De opening

Wanneer we bij Weekday kunnen shoppen in Hoog Catharijne is nog even afwachten. We weten al wél dat het rond het voorjaar zal zijn. In de tussentijd kan je natuurlijk online je geld spenden, als je dat zou willen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.