Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa geeft ons zomerse outfitinspiratie en post verliefde selfie met Anwar Hadid op Instagram

Als we vrolijk willen worden, nemen we graag een kijkje op het Instagram-account van niemand minder dan Dua Lipa. De zangeres zorgt altijd voor positive vibes en weet ons ook nu weer te verrassen. Tijdens een vakantie met vriend Anwar Hadid (ja, de broer van) post Dua een make-uploze selfie met haar vriend en de twee lijken verliefder dan ooit.

Het stel is op vakantie in Albanië.

Dua Lipa op vakantie met Anwar Hadid

Dua Lipa deelt wel vaker een glimp uit haar leven, zeker als ze op vakantie is. Zo zagen we de afgelopen dagen al meerdere foto’s waarop te zien was hoe de zangeres van haar vakantie genoot en plaatste ze ook prachtige foto’s van Albanië. Toch sprong er een foto uit: de make-uploze selfie met Anwar Hadid. De twee lijken verliefder dan ooit in de recente selfie, terwijl ze op zonnebedden liggen met een paar prachtige bergen als achtergrond.

Dua Lipa en Anwar Hadid zitten naast elkaar, terwijl Anwar nog subtiel haar schouder vastpakt. Nog een detail: Anwar is degene die de meeste make-up draagt in de foto. Terwijl Dua haar natuurlijke huidtextuur laat zien, draagt Anwar nog een multi-color manicure. Dan over Dua, die verliefder lijkt dan ooit door de glans op haar gezicht en de rozige wangen. De twee lachen subtiel in de camera.

Zo verraste Anwar Hadid zijn liefde Dua Lipa toen ze een Grammy won

Outfits

Maar daar blijft het niet bij, want Dua Lipa post meerdere foto’s van haar liefdesvakantie met Anwar Hadid. Zo zien we verschillende outfitfoto’s op haar feed. In haar meest recente foto combineert ze een witte minijurk van The Attico met een zonnebril van Balenciaga en maakt ze de look af met Prada-oorbellen.

In een volgende foto zien we haar in een gekleurde jurk van Louisa Ballou en met een Prada-zonnebril op een boot, terwijl de volgende slide laat zien hoe ze van de boot afspringt. We kunnen geen genoeg krijgen van Dua en de outfitinspiratie die ze ons geeft.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.