Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 7 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Natuurlijke schoonheid: deze wereldsterren zeggen gedag tegen make-up

In dit tijdperk staat acceptatie en zelfliefde steeds meer centraal. Onzekerheden worden vaarwel gezegd en er worden foto’s zonder filter op social media geplaatst. What a time to be alive. 

Dat veel bekendheden voor de “less is more” look gaan, werd afgelopen tijd al duidelijk. Ook tijdens Paris Fashion Week verschenen grote wereldsterren zonder make-up.

Pamela Anderson

Pamela Anderson was een van de meest spraakmakende bekendheden tijdens Paris Fashion Week. Dit kwam niet door haar outfit, maar door haar ‘no make-up’ look. Onder haar Instagram-post kreeg ze veel positieve reacties over haar natuurlijke look. Zo schrijft een volger: “I love that you embraced your age. This is a grand empowerment for every woman!” Hierbij voegt een andere volger toe: “I loooooooove make up free Pamela.”

Toch is de reden van deze keuze erg sneu. De make-up artiest van Pamela, Alexis Vogel, overleed in 2019, waardoor ze haar liefde voor make-up is verloren. Hierdoor besloot ze dat het beter was om dit niet meer te dragen. Ook zonder maquillage is de Baywatch-actrice prachtig.

Sofia Vergara

Ook Sofia Vergara is niet bang voor een make-uploze foto. Zo deelde zij tijdens Paris Fashion Week een foto op haar Instagram dat ze in een bad van marmer zat met een knot en zonder make-up. Veel volgers kunnen niet geloven dat het Sofia zelf is: “Only one problem with that picture it’s not her that’s her sister.” Toch kan ze ook rekenen op lieve reacties: “You look lovely without makeup.”

Jennifer Lopes

JLo post regelmatig foto’s en video’s op haar social media zonder make-up. Onder andere om producten van haar eigen beautylijn te promoten, maar ook om te laten zien dat ze een zelfverzekerde vrouw is zonder bedekt gezicht. Door deze foto snappen we wel dat een lach de beste make-up is om te dragen, want wat is JLo toch prachtig.

Deze simpele stappen zorgen voor de perfecte ‘no make-up’ make-up look

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.