Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian rockt de ‘no make-up’ make-uplook en deelt foto’s op Instagram

De Kardashian-Jenners krijgen het elke keer weer voor elkaar om er geweldig uit te zien. Niet zo gek natuurlijk, want ze hebben hele make-upteams die ze helpen om telkens de perfecte look te krijgen. Nu hebben we Kim Kardashian op Instagram met de ‘no make-up’ make-uplook gespot en wij zijn echt helemaal obsessed.

Deze make-uplook is perfect voor elke gelegenheid.

Kim Kardashian

Een van de meest iconische personen op deze wereld is toch wel Kim Kardashian. De realityster is niet alleen hilarisch om naar te kijken in Keeping Up With The Kardashians, maar geeft ons ook dagelijks een dosis inspiratie op haar Instagram-account. Of je nou opzoek bent naar een mooie outfit of een geschikte make-uplook: bij Kim Kardashian ben je altijd aan het juiste adres.

Zo droeg Kim Kardashian een tijdje terug de ultieme glitterjas die wij direct wouden hebben en brengt de realityster de mooiste producten uit met haar merken Skims en KKW Beauty. De Kardashians staan bekend om het rocken van gedurfde glamourlooks, maar de Kim Kardashian laat deze keer zien dat less soms echt more is.

De favoriete beautybehandeling van Kim Kardashian zorgt voor een strakke, glanzende huid

‘No make-up’ make-uplook

Ze laat zichzelf niet alleen met een full glamourlook op Instagram zien, maar deelt ook make-uploze selfies. Dit keer is ze niet helemaal make-uploos, maar heeft ze gekozen voor een subtiele make-uplook. De ‘no make-up’ make-uplook is al langere tijd een trend, maar nu zien we eindelijk Kim Kardashian ermee.

Haar visagist, Ash K Holm, plaatste een serie foto’s op Instagram, waarop Kim een super glowy, gezond uitziende huid, perfect verzorgde wenkbrauwen en een roze getinte nude lip heeft. Bij de foto schreef Ash de caption: “Fresh No-Makeup Makeup on @kimkardashian for @skims we have been loving this effortless vibe lately. What do you guys think?”

Reacties

Natuurlijk zijn fans ook dol op de look, want ze zeggen allemaal hetzelfde in de comments. Zo schrijven fans: “Please do a makeup tutorial!”, “Obsessed!!! Show us how?” en “Can you do a tutorial please? ❤️🔥”.

Dit is de perfecte make-uplook voor tijdens de feestdagen en we hopen dan ook dat make-upartist Ash snel een make-up tutorial met ons deelt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.