Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 19 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

What? Fans beweren dat Eva Mendes en Ryan Gosling in het geheim getrouwd zijn

Net als bij niet beroemde mensen gaan veel celebrity couples op een gegeven moment uit elkaar. Een koppel dat al forever samen is betreft Eva Mendes en Ryan Gosling. En wat blijkt nu: het stel is volgens menig fan in het geheim getrouwd. Tell us more.

Het heeft alles te maken met de tatoeage op de pols van Eva.

Fans beweren dat Eva Mendes en Ryan Gosling getrouwd zijn om een bijzondere reden

Dus waar komen deze beweringen vandaan? Dat heeft alles te maken met een foto die actrice Eva Mendes op haar Instagram tijdlijn heeft gepost. Zij postte een foto van haar ”de Gosling” polstattoo. Als je dit vertaalt naar het Engels dan krijg je ”van Gosling”. Aha vandaar!

Secretly married Eva Mendes en Ryan Gosling

In de Spaanse cultuur gebruiken veel getrouwde vrouwen ‘de’ om na het huwelijk hun achternaam te veranderen in die van hun echtgenoot. Is dit de manier van Eva om subtiel te vertellen dat zij en Ryan Gosling getrouwd zijn? Het stel is behoorlijk privé wat hun relatie betreft en dat zijn zij altijd al geweest.

Eva ging daarom ook niet verder in op de betekenis achter de tatoeage, maar wat zij wel deed is bevestigen dat de tatoeage niet nieuw is. Haar haar- en make-upartiest Steeve Daviault vroeg haar onder de foto of de tattoo echt is. Haar antwoord daarop was: ”ummm….it’s old. You’ve seen it many times, f, I love you.”

Het celebrity couple is al menig jaar samen, namelijk al sinds 2011. Samen delen zij twee prachtige dochters genaamd Esmeralda en Amada. Of de geruchten waar zijn wat betreft het geheime huwelijk weten we dus niet. Time will tell. Maar ja, dat mega hottie Ryan Gosling al lang al van de markt is is natuurlijk al eeuwen een feit – sad but true.

Wát een looks: Margot Robbie en Ryan Gosling gaan viral tijdens de opnames van de film ‘Barbie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.