Emma Toussain
Emma Toussain Social Media 7 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Wij testen McDonald’s Fritessaus versus Mad Sauce: smaakt het hetzelfde?

4 juni kwam McDonald’s opeens met een verrassing: ze brengen hun fritessaus uit in fles. Deze iconische saus is te koop in de winkels na inleveren van coupon via de app. Grote kans dat de saus overal al uitverkocht is, dus we hopen dat je er eentje hebt weten te bemachtigen.

Omdat wij op TikTok veel reacties kregen over de supermarkt-variant en dat die ‘precies hetzelfde is’, willen wij dat toch weleens testen. Zie hier… McDonald’s fritessaus versus de ook welbekende Mad Sauce.

Smaakt McDonald’s fritessaus hetzelfde als Mad Sauce?

We zijn natuurlijk échte fijnproevers (ahum), maar we vinden het wel héél erg leuk om dingen uit te testen. Helemaal als de meningen flink verdeeld zijn. Op TikTok zien we toch dat veel mensen het niet eens zijn met deze nieuwe lancering, omdat je ‘hetzelfde’ kunt kopen in de supermarkt voor veel minder geld. En laten we niet vergeten: die fritessaus van de McDonald’s is limited, dus ook niet altijd te koop.

Nou, laten we kijken of je het verschil proeft!

@nsmblmagazine

Antwoorden op @shanita kantoooor test #mcdonalds

♬ origineel geluid – NSMBL.nl

NSMBL’s lunchpauze is voor testen

We hebben de fritessaus van de McDonald’s en de Mad Sauce meegenomen tijdens de lunch om te kijken of we dus het verschil kunnen proeven. We hebben even geen frietjes (jammer) dus doen het met broodjes en crackers. Maar zoals McDonald’s zelf zegt: “Perfect voor elke gelegenheid en geschikt voor veel meer dan alleen frietjes.” Dus je kunt het ook prima eten met je lunchbroodje, als je dat wil. Dus daar gaan we dan!

Het oordeel

Tsja – het is meteen vrij snel duidelijk. Niet hetzelfde. De McDonald’s saus is zoeter, beter gekruid (smaakvoller) en romiger. De nepvariant voelt wateriger aan en toch minder smaakvol. Natuurlijk snappen we dat als je ze los eet, je het verschil minder merkt en dan is die goedkopere versie prima. Maar als je zegt dat het hetzelfde smaakt: nee. Gewoon nee.

Baby Reindeer-stalker eist schadevergoeding van 170 miljoen: dit is de reactie van Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.