Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 25 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Wil je hebben: deze geluidsinstallaties zijn tijdens Black Friday in de uitverkoop

We houden van een fijne film. Mooie muziek. Een goede podcast. Maar daar heb je wél goed geluid voor nodig. Geluidsinstallaties zijn ontzettend populair, maar wel prijzig. Je koopt ‘t dan ook niet zomaar, tenzij het Black Friday is. En laat dat nou nét vandaag zijn. YAY! Je koopt met fijne kortingen die apparaten die je al een tijdje op je wishlist hebt staan.

Geluidsinstallaties in de uitverkoop op Bol.com

Je kunt pas écht een bioscoop-vibe creëren als je goed geluid hebt. Een soundbar of thuisbioscoop-set zijn meestal niet heel erg budgetvriendelijk, en dat is natuurlijk ook niet heel gek. Maar wel lastig als je ‘t graag wil hebben om je woon-of slaapkamer een upgrade te geven, maar niet het geld hebt om het te kopen. Mocht je nou al maanden sparen, dan is dit weekend jouw moment om je slag te slaan. Er zijn zat geluidsinstallaties in de aanbieding en dat is natuurlijk hartstikke fijn want dan kan je ze eindelijk aanschaffen. Denk aan Sonos of Bang and Olufsen.

1. Sonos One SL – Zwart van €185 voor €148
2. Sonos Beam (Gen 2) – Soundbar – Zwart van €498 voor €385
3. Sonos Arc Zwart van €889 voor €699
4. Sonos Roam SL – Zwart van €169 voor €129
5. Bang & Olufsen Beolit 20 – Mist Grey van €462 voor €379
6. Bang & Olufsen BeoPlay A9 (4th Gen) – Zwart van €3099 voor €2499

In de beautyhoek

Wil jij juist wat beautyproducten aanschaffen? Kijk dan vooral even in dit artikel over de beste beautykoopjes tijdens dit Black Friday weekend, want er zitten heel wat pareltjes tussen!

Tover je woonkamer om tot echte thuisbioscoop met de Sonos Ray – wij testen het uit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.