Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 25 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Het is Black Friday bij Bol: deze beautyproducten hebben fijne kortingen

Het is Black Friday! Gelukkig schijnt het zonnetje, dus er is niks donkers aan de hand vandaag. Toch kunnen we wel genieten van alle voordelen van deze dag, zoals het vele shoppen en de hoge kortingen. Natuurlijk is het wel goed om te bedenken of je dingen écht nodig hebt ja of nee, want roekeloos kopen daar wordt niemand beter van. Je portemonnee niet, de wereld niet en jijzelf uiteindelijk ook niet. Ga voor items die je écht graag wilt hebben. Wij hebben een aantal pareltjes voor je op een rijtje gezet, allemaal gevonden bij Bol.com. Zo kan je lekker makkelijk (en overzichtelijk) shoppen.

Black Friday beautyproducten

Dit is dé dag om eens een aantal beautyproduten in te gaan slaan, die je normaal gesproken niet snel zou kopen door de prijs. Alles is een stuk goedkoper vandaag (en dit weekend) dus reden genoeg om even lekker te browsen naar alle mogelijkheden. Om het je een klein beetje makkelijker te maken zetten we onze favorieten voor je op een rij, zodat je weet dat het ook daadwerkelijk fijne producten zijn. Thank us later!

Here you go! Hopelijk kan je er wat fijns vandaan halen.

*We maken gebruik van affiliate links.

Déze Black Friday-acties vind je bij beautymerk Charlotte Tilbury

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.