Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben – dit zijn de leukste items die je warm houden tijdens de wintersport

Heb jij een deze winter een skivakantie op de planning staan? Grote kans dat jouw wintersport-outfits een modieuze upgrade kunnen gebruiken. In deze warme looks kom jij geheel modieus voor de dag op de ski-piste.

Skiën was nog nooit zo elegant.

Wintersport: you love it or hate it

De een houdt ervan, de ander moet er niet aan denken. Er lijkt geen middenweg te zijn als het gaat om de meningen over wintersport. Waar sommigen zich niet voor kunnen stellen waarom je voor de lol naar een besneeuwde vakantielocatie gaat, krijgen anderen er geen genoeg van en gaan (als het even kan) gewoon meerdere keren per jaar skiën. Voor de mensen die denken dat wintersport alleen maar ijskoud en mega hard werken is, think again. Met deze heerlijk warme items voor de wintersport, zoef je helemaal modieus verantwoord van de ski-piste af.

Denk je aan modieuze, elegante en sexy kleding, dan is ski-kleding waarschijnlijk het laatste dat er in je op komt. Gelukkig zijn er een aantal merken die ervoor zorgen dat we toch écht niet in een lomp pakkie aan hoeven te komen in de ski-lift of après-ski. Zonnetje erbij, flinke mok gluhwijn in de hand en het genieten kan beginnen.

Als een roze tornado

Nu Lindsey Lohan in een knalroze skipak te zien was in de nieuwste Netflix kerstfilm kunnen wij eigenlijk ook niet meer wachten om als een roze tornado in een pak van Goldbergh over de piste te shinen.

Bivakmuts

Of je nou al heel je leven op wintersport gaat, of eigenlijk nog wel wat langer had kunnen oefenen, het blijft handig om goed op te vallen. Een zachte, felgekleurde bivakmuts (ook wel balaclava) is heerlijk warm en helemaal on-trend dit najaar.

Fluoriserende bivakmuts van Monki, €15 via Zalando.

Bivakmuts warm wintersport Monki
Zalando

Warme stappers van B.L.A.H.

Deze boots van B.L.A.H. zijn niet alleen heerlijk warm en comfortabel op wintersport, maar ook nog eens ideaal voor de koudere dagen in eigen land.

€199,95 via B.L.A.H.

Ski-jumpsuit

Eleganter dan een jumpsuit gaat het niet worden op de pistes. Ondanks dat het gewatteerd is, zal je taille nog te zien zijn door de riem. Het enige dat wat lastiger zal gaan is een snelle plaspauze.

Ski-pak, €172,99 via Asos.

Ski pak van Asos
Asos

Beschermde ogen voor een prikkie

Ook wij kunnen genieten van een flinke korting op mooie producten. Messyweekend verkoopt momenteel een aantal knappe ski-brillen via outlet-website Otrium.

Skibril, van €130 voor €49,99 via Otrium.

Skibril van Messyweekend
Otrium

Snowboots van Jimmy Choo

Baas, bovenbaas. Niet bepaald betaalbaar, maar we zouden liegen als we zouden zeggen dat de snowboots van Jimmy Choo niet bovenaan staan op onze wintersport-wishlist.

Zilveren snowboots, €850 van Jimmy Choo.

Snowboots van Jimmy Choo
Jimmy Choo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.