Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze jonge acteurs spelen William en Kate in The Crown seizoen 6

Het vierde seizoen van The Crown voelt alweer als eeuwen geleden en daarom wachten we met smart op het volgende seizoen. Seizoen 5 staat op de planning en wordt, als het goed is, eind 2022 op Netflix gezet. In het vijfde seizoen wordt alles anders, want de Netflix-serie krijgt onder andere een compleet nieuwe cast. Inmiddels weten we al wie de rollen van Diana en Charles gaan vertolken, maar de productie was wel nog op zoek naar een jonge William en Kate voor in seizoen 6.

Die zijn nu gevonden en we stellen ze aan je voor!

William en Kate in The Crown

Eerst gaan we in seizoen 5 nog het drama tussen Charles en Diana meemaken. Hoe de verhaallijnen precies lopen is nog niet duidelijk, maar wel weten we dat er een zesde seizoen komt waarin we ook een iets oudere William en zijn kersverse vriendin Kate te zien krijgen. Daar moesten nog wel wat acteurs voor worden gecast, maar de makers van The Crown hebben deze look-a-likes nu gevonden. JHet gaat om de 21-jarige Ed McVey en 16-jarige acteur Rufus Kampa – die allebei de rol van William op zich gaan nemen.

De 19-jarige Meg Bellamy wordt omgetoverd tot Kate Middleton. Een echte nieuwkomer in het vak, dus we zijn ontzettend benieuwd hoe zij de rol gaat invullen. Volgend Deadline heeft Meg simpelweg gereageerd op de casting call en heeft zij, ondanks haar gebrek aan professionele ervaring, iedereen weten te charmeren. Ze studeert in Wokingham, een plaats vlakbij het geboortedorp van Kate herself. Wij zien de gelijkenis wel een beetje.. jij ook?!

Ed McVey laat ook al van zich horen op Instagram en hij is hartstikke blij met de nieuwe rol:

Charles en Diana

De rol van prinses Diana wordt in de laatste twee seizoenen vertolkt door de Australische actrice Elizabeth Debicki. Zij is bekend van The Man from U.N.C.L.E., The Great Gatsby, Widows, The Night Manager en Peter Rabbit. En hoewel er nog geen trailer te zien is van seizoen 5 van The Crown, zijn er gisteren wel nieuwe beelden opgedoken van Elizabeth Debicki en Dominic West in hun karakters als prinses Diana en prins Charles. Dit werd ook direct gezien als de bekendmaking van Dominic West als prins Charles.

Prins William en Kate Middleton delen foto’s op Instagram met een ode aan prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.