Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish is het nieuwe gezicht van Gucci Eyewear

Billie Eilish is hot en dat weet Gucci ook. Daarom heeft het Italiaanse modehuis haar gevraagd om het nieuwe gezicht te zijn van de eyewear-campagne en die beelden wil je echt even zien.

She looks amazing.

Billie’s relatie met Gucci

Deze samenwerking komt niet als een verrassing, aangezien Billie Eilish een muze is geworden van Gucci’s Creative Director Alessandro Michele, naast sterren als Harry Styles en Miley Cyrus.

De zangeres werkt regelmatig met Gucci voor haar rode loper-looks, zoals meest recentelijk op het Met Gala van 2022, waar ze een op regencycore geïnspireerde jurk droeg.

Verder woonde ze ook de Oscars van dit jaar bij, waar ze samen met haar broer de prijs voor Best Original Song won. Dat allemaal in een op maat gemaakte Gucci-jurk met ruches.

Billie Eilish
Gucci

De campagne

De Oscar- en Grammy winnende zangeres speelt de hoofdrol in de tweede eyewearcampagne van Gucci. In de campagne zien we Billie in haar kenmerkende grungy style, maar met een retro twist. De foto’s en bijhorende video geven een knipoog naar het film noir-genre en tonen onevenwichtige composities, een rijk kleurenpalet en contrasterende verlichting.

 

Billie Eilish
Gucci

De campagne exploreert volgens een persbericht van het Italiaanse modehuis: “the idea of automobiles as symbolic extensions of those who drive them, revealing their intentions, motivations, and personality.”

Verschillende items

Gucci plaatste de video op Instagram met de caption: “suspenseful scenes showcase a selection of new retro-inspired styles that mirror the cinematic mood of the film, culminating in a moment of self-reflection.”

Billie is in de campagne te zien in verschillende zonnebrillen, met stijlen zoals de caravan zonnebril in het zwart met een gouden Gucci-logo aan de zijkant. Op een andere foto is ze te zien met een roze cat-eye zonnebril. En de campagne wordt afgerond met een foto van Eilish die een oversized sun mask zonnebril draagt, geïnspireerd van de 80s aesthetic.

De campagne is gemaakt door Gucci’s creative director Alessandro Michele, met fotografie door Harley Weir en art direction door Lina Kutsovskaya.

De collectie is nu verkrijgbaar in store en op Gucci.com

Lil Nas X is de nieuwe ambassadeur van YSL Beauty en dit vinden wij fantastisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.