Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 24 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo koop je de gelimiteerde Travis Scott Jordan 1-sneaker voor de retailprijs

Dat exclusieve sneakers momenteel razendpopulair zijn, is geen geheim. Sneakers worden vaak verloot via een raffle om vervolgens verkocht te worden voor het driedubbele. Zo ook met de sneakers die Travis Scott in samenwerking met Nike maakte. De iconische en felbegeerde sneakers waren in een mum van tijd uitverkocht en gaan nu zelfs tien keer over de kop. Via online modeplatform Winkelstraat.nl kun je de exclusieve sneakers alsnog voor de retailprijs op de kop tikken.

We vertellen je hoe je het doet.

Travis Scott Jordan 1

Het is meer in trek dan ooit. Een gelimiteerd paar sneakers aanschaffen via een speciale loting of sneaker-app om deze vervolgens toe te voegen aan je verzameling of op een online handelsplatform door te verkopen voor veel hogere prijzen. Het gaat in dit geval om de Travis Scott x Jordan 1 Retro High. Het paar wordt online aangeboden voor prijzen die variëren tussen de €1.500 en €2.600 euro.

Winkelstraat.nl is de eerste webshop die het paar schoenen opnieuw voor de retailprijs aanbiedt. Dit doen ze om liefhebbers toegang te geven tot items die niet makkelijk meer verkrijgbaar zijn. Zo gaat de sneaker van €1746 naar €180 euro. Hoe je de sneakers nu exclusief kunt bemachtigen? We vertellen het je.

Sneakers kopen

Het aanbod van de Travis Scott-sneaker valt samen met de nieuwe merkstrategie die Winkelstraat.nl eind september door voert. Het platform wilt hiermee de jonge generatie shoppers toegang geven tot fashion items van meer dan 600 (retail)partners uit heel europa. Het exclusieve aanbod bestaat uit standaard collecties, aangevuld met limited edition items.

Winkelstraat

Met het nieuwe uiterlijk focust het Nederlandse bedrijf op mode-items, accessoires en service die het zelfvertrouwen een instant boost geven. Meedoen met de raffle voor het paar Travis Scott x Jordan 1 retro High kan vanaf nu via deze link. Zondag 26 september wordt de winnaar van de loterij bekend gemaakt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.