Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 29 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de work-outroutine van businesswoman Negin Mirsalehi

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Check dan de training  van Negin Mirsalehi.

Trainen als Negin Mirsalehi

Negin experimenteert graag als het om trainen gaat. Haar schema verandert voortdurend, dus ze moet flexibel zijn als het op trainen aankomt. Ze traint het liefst ‘s ochtends voor het ontbijt, ondanks dat ze toegeeft dat ze geen ochtendmens is. Ze reist veel en heeft daarom ook echt slaap nodig. Ze is bereid om ‘s middags of’ s avonds een training in te halen indien nodig, zo is te lezen op de website van Rachael Attard.

Lopen, tennis, wandelen en cardio

Negin loopt natuurlijk met haar veel te lieve hondje Mosey, als ze in Nederland is. Dit is natuurlijk niet echt een intense work-out (oké, misschien als je achter ‘m aan moet rennen dan wel), maar het is wel goed voor de beweging. Negin houdt ook van tennis, ze zegt dat de resultaten die ze heeft gezien bij het spelen van de sport haar motiveren. We get that. Work-outs zijn altijd het beste als je er plezier in hebt. Hardlopen is de favoriete cardiotraining van Negin. Ze rent meestal 30 minuten, wat volgens haar een geweldige manier is om een ​​opgeblazen gevoel de baas te zijn en haar energie te geven.

Thuis trainen

Negin doet thuis vaak buik- of onderlichaam circuittrainingen, of in een hotel als ze op reis is. Dit zijn de favoriete buikbewegingen: crunches, bicycle crunches, lying oblique crunches en side plank dips. Ze doet ook veel op yoga geïnspireerde rekoefeningen en volgt regelmatig yoga- en pilateslessen. Al deze diverse trainingen helpen Negin om haar lichaam er strak uit te laten zien. Natuurlijk is ze vorig jaar bevallen van zoontje Sam en dat is nu haar #1 prioriteit, het sporten komt later.

Holy guacamoly: zo ziet de work-out routine van Blake Lively eruit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.