Anne Smits
Anne Smits Celebrity 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit kost de kinderwagen van Khloé Kardashian en die prijs is nogal.. overdreven

De Kardashians hebben nu eenmaal een vermogen waar je u tegen zegt. We kijken dan ook niet raar meer op zodra de zussen in de meest dure kleding of auto’s verschijnen. Maar om je kinderen nu ook met de meest luxe spullen te laten rondlopen, is misschien iets wat overdreven. Maar daar denkt Khloé Kardashian anders over. Zo ligt Koko’s zoontje Tatum in een kinderwagen van.. Dior.

En van dat geld kan je ook op reis naar de Bahama’s..

Dit kost de kinderwagen van Khloë Kardashian

Khloé Kardashian en Tristan Thompson kiezen ervoor om hun tweede en jongste kindje, Tatum, niet zoveel in beeld te brengen in tegenstelling tot hun oudste dochter True. Zijn naam was zelfs voor langere tijd geheim. Af en toe kunnen we toch iets opvangen van de 9-maanden oude Tatum. En deze keer in een kinderwagen van Dior.

De prijs

Nu vraag je jezelf natuurlijk af wat zo’n kinderwagen van Dior precies kost? Je betaalt bijna 5.000 dollar om je kind in een Dior-kinderwagen, of beter gezegd koets, te vervoeren. Is ‘ie dan van goud of heeft de wagen uitzonderlijke functies? Niet zo zeer. Mocht je ook jouw kind graag in deze koets willen leggen, je shopt ‘m hier.

Khloé en Tristan

Hoewel Khloé en Tristan het ouderschap delen van hun twee kinderen, delen ze niet meer het bed. Eerder werden zusjes Khloé en Kourtney aan een leugendetector van Vanity Fair gekoppeld en kreeg Khloé de vraag van Kourtney of ze nog samen met haar ex Tristan slaapt. Khloé reageerde heel stellig dat dit niet het geval was en dat bevestigde de leugendetector ook.

Relatieproblemen

De relatie tussen Khloé en Tristan ging niet bepaald over rozen. Zo was Tristan niet trouw aan zijn ex en ging hij onder andere vreemd met Kylie Jenner’s voormalige beste vriendin Jordyn Woods. Ook bleek Tristan een kind te hebben verwekt bij een andere vrouw wat de relatie met Khloé daadwerkelijk tot een eind heeft laten komen.

Deze celebrities brengen een ode aan moeders voor Moederdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.