Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

You seizoen 3: Netflix maakt de releasedatum van het nieuwe seizoen bekend

Eind december 2019 werd het tweede seizoen van de hitserie You gelanceerd op Netflix. Inmiddels weten we sinds het begin van dit jaar dat er ook een derde seizoen in de pijpleiding zit. Niemand minder dan Penn Badgley himself verklapte dat er een derde seizoen aankomt en inmiddels is er zelfs een releasedatum bekend.

En dat is sneller dan je denkt.

You: seizoen 3

Het is overduidelijk dat Joe Goldberg (of Will als je hem liever zo noemt) nog niet klaar is met mensen de stuipen op het lijf jagen. Maar net wanneer je dacht dat Joe gesetteld is met zijn – nogal onstabiele – vriendin Love en ze ook nog eens zwanger is (OMG), lijkt niets minder waar. Aan het einde van seizoen 2 zien we hem namelijk naar zijn nieuwe buurvrouw kijken. “I will figure out a way to get to you. See you soon, neighbour,” zegt hij.

Wie is deze mysterieuze vrouw? En gaat Joe haar ook de stuipen op het lijf jagen? We snappen je vragen en wij hebben ze ook. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat ze beantwoord worden, want You heeft nu eindelijk een releasedatum: 15 oktober verschijnt de serie op Netflix.

you seizoen 3 netflix
Netflix Netflix

Dit weten we over het derde seizoen van You en het ziet er niet goed uit voor Joe Goldberg

Teaser

En daar zien we niet alleen Joe Goldberg en zijn vriendin Love in, maar ook hun zoon. In een nieuwe video van You, die gedeeld werd door Netflix op 30 augustus, zegt Joe dat zijn zoon niet “wat ze verwacht hadden”. “And I would be lying if I said the thought of a mini-me was surely exciting and not without challenges,” vertelt hij terwijl er een foto van een bloederige taart verschijnt. “Let’s just say, I’m hoping you’ll do as I say, not as I do. But for you, I can change, I’ll be a man you look up to. A man you will be proud to call dad.”

You seizoen 3: wij stellen je voor aan alle nieuwe karakters in de serie (en dat zijn er veel)

Wat de naam van de baby is? Joe besluit dat hij Henry moet heten, omdat dat die naam “klassiek maar niet standaard” is. “Choosing your name is the first of a lifetime of decisions I’ll make to give you the best life possible,” belooft hij aan zijn zoon. “To protect you, to shape who you will become. Who are you going to be, Henry?” Inmiddels is bekend dat er ook veel nieuwe gezichten aan de cast worden toegevoegd. Wie dat zijn, lees je hier. We zijn heel benieuwd wat we kunnen verwachten van het derde seizoen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.