Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie is onherkenbaar met haar nieuwe rode kapsel

We kennen Margot Robbie natuurlijk vooral met haar blonde lokken, tot ze vorig jaar ineens ging experimenteren met haar kapsel. Zo zagen we haar eerder met een volle pony en later met caramelkleurig haar, nu is ze omgetoverd tot redhead. Het nieuwe kapsel is onderdeel van haar nieuwste project en maakt haar totaal onherkenbaar.

We praten je bij.

Margot Robbie speelt in Babylon

Margot Robbie werd bekend door haar rol in The Wolf of Wall Street, waarna ze ook een rol had in Once Upon a Time… In Hollywood en de film Bombshell. Voor die laatste rol werd ze zelfs genomineerd voor een Oscar. Inmiddels staat de actrice weer op de filmset voor een nieuwe film: Babylon. De film wordt geregisseerd door Damien Chazelle, die bekend is van Whiplash en La La Land. Babylon gaat over het Hollywood in de 20’s en begin 30’s, toen de filmindustrie overging naar ‘talkies’.

Margot Robbie heeft caramelkleurig haar en een volle pony

En natuurlijk staan de jaren 20 bekend om de wilde feesten en losbandig gedrag, maar ook om grensoverschrijdende filminhoud. We gaan er vanuit dat de film een groot succes wordt, want ook Brad Pitt, Olivia Wilde, Phoebe Tonkin en Tobey Maguire zijn gecast voor de film.

Rood haar

Dan nog even over Margot Robbie, die vorige week op de filmset van Babylon in Los Angeles werd gespot met een rood kapsel. Terwijl ze de auto uitstapte werd een foto gemaakt waarop ze een rood, golvend kapsel heeft. De foto bekijk je hier. Eerder werd Margot Robbie voor een ander project al gespot met een zwart kapsel, dit was voor de nieuwe film van David O. Russell.

Ook die film belooft een groot succes te worden met een sterrencast. Zo spelen Christian Bale, Zoe Saldana, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro én Taylor Swift in de film. Wel nog even wachten op volgend jaar.

Bella en Gigi Hadid zijn fan van deze make-uptrend en jij komende zomer ook

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.