Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Zac Efrons nieuwe kapsel lijkt op een panini

Een tijdje geleden verfde Zac Efron zijn haren platinumblond en fans waren not amused. Van dat kapsel heeft de acteur inmiddels afscheid genomen, maar wat ervoor in de plaats is gekomen is al helemaal… interessant. Zijn nieuwe kapsel lijkt namelijk geïnspireerd te zijn door een panini.

Zac Efrons nieuwe kapsel

Zac Efron is druk bezig met zijn volgende film ‘The Beach Bum’. Bij zijn rol in de nieuwe comedy hoort natuurlijk ook een passende look en dat is gelukt. De baard van de acteur lijkt namelijk op onze favoriete lunch: een panini.

Lauren Leibowitz ? on Twitter

Harmony Korine said the inspiration behind Zac Efron’s Beach Bum hairstyling was “a panini.

Volgens Lauren Leibowitz, schrijfster bij The New Yorker, heeft de regisseur van de film, Harmony Korine, bevestigd dat dit inderdaad het geval is. Lauren deelde dit nieuws op Twitter en die tweet is natuurlijk meteen viral gegaan.

Panera Bread on Twitter

@lleibowitzz if you really wanted a panini, you could’ve just asked

Zac Efrons personage

Naast brood zijn er overigens meer dingen waar Zacs personage op gebaseerd zijn. Volgens The Rolling Stone werd zijn personage omschreven als: “as a rehab-facility resident who apparently took tonsorial-design tips from MC Esher.” Wij zijn in ieder geval helemaal overgehaald om meteen naar de bioscoop te rennen zodra deze film uit is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.