Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 11 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wauw – Zendaya gaat een aflevering van Euphoria regiseren en wij zijn benieuwd

Is er iets wat Zendaya niet kan? Na acteren, zingen en dansen, lijkt het er nu op dat ze ook gaat regiseren. In een recent interview onthulde Zendaya dat ze waarschijnlijk haar regiedebuut gaat maken in Euphoria seizoen drie. Wij kunnen niet wachten.

Dit gaat hoe dan ook fantastisch worden.

Zendaya maakt waarschijnlijk haar regiedebuut in Euphoria seizoen drie

Begin dit jaar veroverde Euhoria de harten van zo ongeveer de hele wereld. Seizoen twee werd geweldig ontvangen en dat betekent maar één ding: er komt een seizoen drie. Zendaya kreeg veel lof voor haar rol als Rue, en een Primetime Emmy Award voor Beste Actrice in een Drama Serie.

In een interview met Vogeu Italia geeft Zendaya aan dat ze graag een uitstapje maakt naar het regisseren. Eigenlijk had dat in seizoen twee al moeten gebeuren. maar door planningsproblemen werd haar regiedebuut uitgesteld.

“I was supposed to direct Episode 6 of Season 2 but then I had to act in it. I didn’t have enough time so unfortunately, I wasn’t able to this time around. I wanted to have enough time to do it the right way so next season probably” vertelt de actrice.

Heb je dat goed gehoord? Het klinkt alsof seizoen drie een aflevering krijgt geregisseerd door niemand minder dan Zendaya zelf.

Zendaya en Drake als executive producers van Euphoria

Voor een eerste regieklus is Euphoria een bizar goede, zo’n opdracht waar menig regisseur van droomt. Zendaya is al executive-producer, dus de is meer betrokken bij de serie dan andere acteurs. Wist je trouwens dat Drake ook executive-producer is van Euphoria? Hij heeft zich in stilte aan de show gebonden.

Grote namen als Augustine Frizzell, Sam Levinson, Jennifer Morrisson en Pippa Bianco gingen haar al voor. Dat zijn hoge verwachtingen om aan te tippen, maar Zendaya kennende gaat ze dit rocken. Euphoria in één klap uitgekeken? Dan vind je deze series op Netflix ook fantastisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.