Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 12 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste fan-reacties op de eerste TikTok-video van Stormi Webster

Zondag was het eindelijk zover: na North West en Penelope Disick werd ook Stormi Webster op TikTok gespot. Er kwam een ontzettend schattige video van de 4-jarige Jenner online en fans zijn obsessed. Zij zeggen namelijk allemaal hetzelfde over de TikTok-video van Stormi Webster.

Zo schattig!

Kylie Jenner en Stormi Webster

De Kardashian/Jenner-familie werd al massaal vertegenwoordigd op TikTok. Zo zitten bijna alle zussen op het platform en zijn ook hun dochters (Penelope en North) erg actief. Fans gingen al meerdere keren compleet los om hun video’s en wij snappen wel waarom. Ze zijn namelijk niet alleen super schattig, maar geven ons ook een hele nieuwe inkijk in het leven van de Kardashian/Jenner-familie.

Maar nu is sinds afgelopen zondag ook de ultra schattige Stormi Webster op TikTok te vinden. Zij plaatste twee dagen geleden een video op het TikTok-account van haar moeder. In deze video is te zien hoe Stormi zichzelf filmt met een grappig filter en de camera vervolgens omdraait naar haar moeder. Kylie Jenner deelde daarna de video op haar TikTok-account met de caption: “Stormi’s first TikTok 🤣.”

@kyliejenner

stormis first tik tok 🤣

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat fans massaal op de video van Stormi begonnen te reageren. Zo schrijft een fan: “stormii you look like mommy baby.” Andere fans schrijven: “Best video of Kylie ever”, “cant wait for stormis Instagram”, “at this point stormi needs her own tv show 😭😭😭” en “Omg I love how surprised Kylie was when she saw stormy was filming.”

Ook celebrities reageren op de video van Stormi Webster. Zo schrijft Hailey Bieber: “Obviously iconic” en andere celebrities schrijven: “She slayed”, “she’s so ADORABLE” en “*comments ‘stormiii you look like mommy baby’.”

Wij hopen dat er snel nieuwe TikTok-video’s van Stormi Webster online komen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.