Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Zendaya niet aanwezig is op het Met Gala van 2022

April is alweer bijna voorbij en dat betekent dat over een tijdje officieel de vijfde maand van 2022 gaat beginnen. Mei is een maand vol evenementen en een van de eerste die gaat plaatsvinden is het Met Gala. 2 mei 2022 verzamelen celebrities namelijk om de mode te vieren en Zendaya heeft laten weten dat ze dit jaar alweer niet aanwezig zal zijn.

De Euphoria-ster slaat het feest al voor het tweede jaar op rij over.

Met Gala 2022

Het Met Gala is een heus begrip in de modewereld. Elk jaar komen celebrities samen on de mode met elkaar te vieren en dit jaar wordt het feest zeker niet overgeslagen. Op 2 mei is het zover en wij zijn super benieuwd in welke creaties celebrities dit jaar zullen verschijnen. In 2021 lieten celebrities op de rode loper al zien dat het niveau hoog ligt.

Zo liet Hailey Bieber behind-the-scenes beelden van het Met Gala 2021 zien in haar YouTube-video en brak het internet door de afterparty-look van Rihanna. Nu heeft een van de grootste stijliconen – a.k.a. Zendaya – onthuld dat ze dit jaar opnieuw niet aanwezig is op het evenement en dit is de reden.

Met Gala 2021: de beste wc-selfies van aanwezige celebrities

Zendaya

Dit is al de tweede keer dat Zendaya niet aanwezig zal zijn op het Met Gala. In 2021 wees de ‘Spider-man’-actrice de uitnodiging voor hét evenement van het jaar ook al af. Het mode-icoon shockeert zowel fans als Met Gala-volgers met de onthulling dat ze voor het tweede jaar op rij niet aanwezig zal zijn en wij snappen wel waarom.

Toch laat Zendaya weten dat ze een goede reden heeft om niet te gaan. “I’m gonna disappoint my fans here, but I will be working. Your girl’s gotta work and make some movies,” vertelt ze aan Extra. “I wish everyone the best. I will be playing tennis.” We gaan de 25-jarige actrice dit jaar in films als het tweede deel van Dune en Challengers zien, maar dit betekent niet dat Zendaya nooit meer naar het Met Gala gaat. Zendaya heeft namelijk bevestigd dat ze terug zal zijn als ze niet zo volgeboekt en druk is.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze weer op de rode loper van het Met Gala verschijnt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.