Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Zendaya treedt voor het eerst in 7 jaar op bij het tweede weekend van Coachella

Zendaya is niet alleen een van onze favoriete actrices van het moment, ze is ook nog eens een enorm goede danseres én heeft een stem waar je U tegen zegt. Dit weekend trad ze voor het eerst sinds 7 jaar op en wij kunnen niet wachten op meer.

Hoe kun je zó talentvol zijn?

Surprise optreden bij het concert van Labrinth

Zendaya, die wij vooral leerden kennen met haar rol in Euphoria en als Michelle Jones in Spider Man heeft nog veel meer talenten dan wij al wisten dat ze had. Tijdens het tweede weekend van Coachella liet ze niet alleen haar dansskills zien als gast bij de vele concerten. Ze liet haar zangkunsten horen op het podium bij Labrinth.

In een video in haar Instagram Stories bedankt ze iedereen voor de magische avond “I’m headed to bed and I just want to say thank you, again, for such a magical beautiful night. Thank you to Lab for inviting me and making als this happen so last minute. Thank you to that gorgeous crowd. I have never heard screaming like that in my entire life. As soon as I turned the corner, I couldn’t hear anything. I couldn’t hear anything but you guys. So I don’t know what happened, I don’t know what I sounded like, but I just was like, you know what, I’m just gonna have fun. Whatever. It was so special and everyone was singing along and it was so cool. So so cool. So thank you all for welcoming me back on that stage“.

Emmy nominaties en knappe outfits

Helemaal onverwachts was haar opkomst bij het concert niet. Zendaya ontving voor haar nummer “I’m Tired” met Labrinth een Emmy-nominatie en maakte nog een nummer met hem, genaamd “All of Us”. Door al het gegil was er dus waarschijnlijk voor niemand veel van te horen hoe goed de actrice live op het enorme podium zong, maar of ze er prachtig uitzag? Dat zeker! In een schattig roze jurkje met franjes en kantjes, met stoere lange laarzen eronder stal ze de show.

De zangcarrière van een piepjonge Zendaya

Het is al een hele tijd geleden dat Zendaya haar muziekcarrière startte (én stopte). De Disney-actrice bracht tussen 2011 en 2015 meerdere solonummers uit en lanceerde in 2016 (toen ze dus pas net 18 jaar was) een nummer met Chris Brown. Hierna bleef het vrij stil qua muziek van haar zijde. Over haar comeback in muziek door middel van de titelsong voor Euphoria postte ze in maart 2022 een Tweet.

De laatste keer dat ze op het podium stond was in 2015, maar wij hopen dat er dit keer niet zó veel tijd tussen zal zitten. Als het aan ons zou liggen zullen we niet alleen nog veel van haar gaan zien, maar ook horen.

Lief! Zendaya draagt een zegelring met de initialen van Tom Holland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.