Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Is Zendaya zwanger van haar eerste kindje met Tom Holland?

Fans lijken het zeker te weten: Zendaya is zwanger van haar eerste kindje met Tom Holland. Zowel TikTok als Twitter staan compleet vol met geruchten over een mogelijke zwangerschap, maar zijn de geruchten wel waar? Niemand minder dan Zendaya heeft nu laten weten of ze echt zwanger is.

OMG!

Zendaya en Tom Holland

Het stel is nog maar een tijdje met elkaar aan het daten, maar zijn nu al het It-koppel van dit moment. Dan hebben we het natuurlijk over niemand minder dan Zendaya en Tom Holland. De twee ontmoette elkaar op de set van Spider-Man en het lijkt erop dat ze sindsdien onafscheidelijk zijn. Zo feliciteerde de actrice haar lover onlangs nog met een té lieve foto op Instagram.

Hoewel beide acteurs een ontzettend goede carrière hebben op dit moment, gaf Tom Holland onlangs aan dat hij ook andere doelen heeft in het leven. “I want to take a break and focus on starting a family and figuring out what I want to do outside of this world,” vertelde hij aan People. Nu lijkt het erop dat deze droom misschien eerder dan later uit gaat komen. Fans denken namelijk dat Zendaya zwanger is van haar eerste kindje met Tom Holland.

Zwanger

Het begon allemaal met een bericht op TikTok. TikTok-gebruiker Ryan Roberts – @ryan.roberts – deelde namelijk een screenshot van de zwangerschapsaankondiging van Zendaya. Niet veel later ging “Zendaya pregnant” compleet viraal op Twitter en fans zeggen allemaal hetzelfde.

Zo schrijft een fan op Twitter: “Pov: you opened twitter and see “Zendaya Pregnant” trending.” Andere fans schrijven: “Zendaya only got pregnant to make me jealous” en “The person who said Zendaya pregnant to get Twitter in a frenzy rn:”

Reactie

Toch laat de actrice op Instagram weten dat het nieuws helaas niets meer dan een gerucht is. Zo schrijft Zendaya op Instagram: “See now, this is why I stay off Twitter…” Ze vervolgt met een tweede Instagram-story, waarin ze schrijft: “Just making stuff up for no reason…weekly. Anyway, back to filming Challengers.”

Zendaya zwanger geruchten twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.